După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 noiembrie 2017

Mesajul lui Billy Graham cu ocazia împlinirii a 99 de ani

Billy Graham a împlinit marți, 7 noiembrie, 99 de ani.
În 2013, evanghelistul cunoscut în întreaga lume a spus unui grup de oameni că va trăi până la 100 de ani. Se pare că aceast lucru este pe cale să devină realitate.
Nepotul lui, Franklin Graham este președintele și directorul executiv al Asociației Billy Graham. El a spus săptămâna trecută: „Ca familie, suntem foarte recunoscători că el este încă printre noi. Mintea lui este sănătoasă însă este mai liniștit în ultima perioadă. Nu poate vedea sau auzi bine, dar sănătatea sa este stabilă.”
„De ziua lui, cea mai mare parte a familiei ne vom reuni și îi vom face tortul său preferat de lamaie.”
Billy Graham a predicat mesajul libertății și a iertării lui Hristos în întreaga lume, ajungând la peste 200 de milioane de oameni din peste 185 de țări. El a avut privilegiul de a conduce sute de mii de oameni în rugăciune și i-a ajutat să-L primească pe Isus Hristos în viața lor ca Domn și Mântuitor. Este autorul a 33 de cărți. Cunoscut și ca „pastorul președinților”, integritatea și înțelepciunea lui i-au deschis ușile pentru a oferi sprijin spiritual și îndrumare președinților Statelor Unite, începând cu Eisenhower până la Bush. El a fost prieten cu celebrități, politicieni, atleți și lideri precum Martin Luther King Jr., Bono, Muhammad Ali, Johnny Cash, Larry King și Olympian Louis Zamperini.
Billy Graham a fost ales de americani drept „unul dintre cei mai admirați bărbați din lume”. El a fost denumit astfel de 60 de ori, prin sondajul Gallup. A fost cunoscut de-a lungul anilor nu numai ca un evanghelist cunoscut mondial, ci și ca un bărbat cu suflet bun, care nu judecă și care este plin de simțul umorului.
Acest om care a umplut stadioane prin cruciadele de evanghelizare și a predicat pentru milioane de oameni, nu vrea nici măcar ca numele său să fie menționat la înmormântarea sa. El dorește ca toată atența să fie concentrată asupra lui Cristos.
De 60 de ani mesajul său este atemporal, puternic și încă relevant pentru ziua de azi, pentru că vorbește despre adevărul lui Dumnezeu. Sintagma, „Biblia spune”, răsună în toată predicile sale și încă transcende toate barierele denominaționale, barierele de vârstă, naționalitate și cultură. A trecut testul timpului și a generațiilor, conducând milioane de oameni la Hristos.

În ultimul său mesaj înregistrat în 2013, el împărtășește dragostea lui pentru lume. Această rugăciune simplă, dar puternică, ne reamintește că dacă suntem dispuși să venim la Hristos, el are puterea să ne schimbe viața și viitorul pentru totdeauna.
În ultimul timp lumea este zguduită de evenimente tragice, întuneric și incertitudini, așa că este înțelept să luăm în seamă cuvintele pline de speranță pe care Billy Graham le-a rostit:
„Lumea noastră are mare nevoie de o trezire spirituală. Au fost momente când am plâns în timp ce plecam dintr-un oraș în altul și vedeam cât de mult oamenii s-au îndepărtat de Dumnezeu.
Vreau să spun oamenilor despre semnificația crucii. Nu crucea care atârnă pe perete sau în jurul gâtului cuiva, ci adevărata cruce a lui Hristos... Doresc din toată inima să rămâneți cu adevărul lui Cristos, și anume: El vă iubește și este dispus să vă ierte de toate păcatele voastre.
Păcatul este o boală a inimii omenești... Nu există altă cale de mântuire decât prin crucea lui Hristos. Astăzi, vă cer să vă întoarceți la Hristos și să vă rugați așa:
„Dragă Tată Ceresc, știu că sunt păcătos și îți cer iertare. Cred că ai murit pentru păcatele mele și ai înviat din morți. Mă pocăiesc de păcatele mele, te invit să vii în inima mea și în viața mea. Vreau să am încredere și să Te urmez ca Domnul și Mântuitorul meu. În Numele lui Isus m-am rugat. Amin.”
Unul dintre cele mai împărtășite citate ale lui Billy Graham se potrivește pentru lumea de astăzi: „Am citit ultima pagină a Bibliei, totul se va întâmpla conform ei”.
Un adevăr care trebuie reținut.
Mulțumesc, frate Graham, pentru credincioșia ta față de Hristos, pentru rugăciunile tale puternice și pentru dragostea ta față de oameni și față de Isus. Lumea este un loc mai bun datorită ție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.