După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 noiembrie 2017

Mesajul transmis de soția pastorului, după moartea fiicei sale, împușcată în biserica din Sutherland Springs, Texas


Una dintre victimele, care si-a gasit sfarsitul in urma atacului care a vizat o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, este fiica pastorului.

Annabelle Pomeroy a murit la vârsta de 14 ani, după ce a devenit una dintre victimele atacatorului care a semănat teroare în Texas, scrie CBS.

Soţia pastorului, devastată de moartea fulgerătoare a fiicei sale, a transmis un mesaj celor de la CBS News.

 Eu împreună cu soţul meu am fost în mod ironic plecaţi din oraş, în două state diferite. Astăzi ne-am pierdut fiica de 14 ani şi foarte mulţi prieteni. Nu am reuşit să ne întoarcem în oraş pentru a vedea cu ochii noştri devastarea. Mă aflu pe Aeroportul din Charlotte, încerând să vin acasă cât mai repede cu putinţă”, scrie Sherrie Pomeroy, soţia pastorului.

Un tânăr de 26 de ani, înarmat cu o puşcă semi-automată, a deschis focul asupra enoriaşilor strânşi la o slujbă oficializată într-o biserică baptistă din Sutherland Springs, Texas.

Guvernatorul Texasului a declarat că „Avem de-a face cu cea mai mare crimă în masă din istoria statului nostru. Tragedia este agravată de faptul că s-a întâmplat într-o biserică, un lăcaş de cult, unde oamenii aceştia au fost împuşcaţi fără nicio vină.”

Sursa: CBS via: PRO TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.