După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 noiembrie 2017

Românie, vrei „căsătorii” între persoane de același sex? 🔴 „Este vorba despre egalitate!”, perorează jurnaliștii și formatorii de opinie 🔴 Propaganda Uniunii Europene, preluată fără discernământ, caută să ne dea de înțeles că nu există consecințe negative ale legiferării „căsătoriilor” unisex; dimpotrivă, că e „cool” să fii într-o relație de „căsătorie” cu o persoană de același sex, e „cool” pentru copii să aibe „părinți de același sex”, iar legalizarea acestor familii în țările occidentale nu a făcut să cadă cerul peste ele! E adevărat… nu încă!


Citind presa din Romania referitor la revizuirea Articolului 48 din Constitutie ai impresia ca lucrurile sunt simple.

„Este vorba despre egalitate!”, peroreaza jurnalistii si formatorii de opinie. Propaganda Uniunii Europene, preluata fara discernamint, cauta sa ne dea de inteles ca nu exista consecinte negative ale legiferarii „casatoriilor” unisex; dimpotriva, ca e „cool” sa fii intr-o relatie de „casatorie” cu o persoana de acelasi sex, e „cool” pentru copii sa aibe „parinti de acelasi sex”, iar legalizarea acestor familii in tarile occidentale nu a facut sa cada cerul peste ele! E adevarat… nu inca!

Si mai adevarat este ca ne confruntam cu un refuz calculat din partea presei de a prezenta publicului o perspectiva echilibrata privind „casatoriile” intre persoane de acelasi sex si impactul lor asupra societatii civile. Nu veti citi in presa romana nimic negativ ori obiectiv privind casatoriile homosexuale si efectele lor asupra societatii civile. Despre aceste efecte scriem astazi, reflectind titluri ingrijoratoare din presa occidentala.

„Dreptul” la copiii… altora

Incepem cu copiii. Ai cui sunt ei? 

Homosexualii incep sa ceara recunoasterea unui „drept” la copiii… altora. Asta e tema unui comentariu extrem de important publicat in publicatia catolica online First Thingsdin 21 septembrie. Autorul este un avocat de prestigiu din Statele Unite, iar titlul articolului e sugestiv: Obergefell and the Right to Other People’s Children („Obergefell si dreptul la copiii altora”). Obergefell e numele cauzei juridice în urma căreia Curtea Suprema a Statelor Unite a legalizat „casatoriile” homosexuale in iunie 2015. Autorul comenteaza ca dupa 2015 homosexualii „casatoriti” au lansat actiuni judecatoresti sa li se recunoasca un drept la copii, adica la copiii altora, ei neputand avea! Astfel, anul trecut, in Arkansas, doua femei lesbiene au itentat actiune in instanta, una dintre ele cerind sa fie recunoscuta ca „parinte biologic” in certificatul de nastere al copilului nascut de cealalta femeie. Mama copilului a ramas insarcinata cu, evident, materialul genetic al unui barbat – dar partenera ei insista ca barbatul, adica tatal biologic adevarat al copilului, sa fie eliminat din actele de stare civila. Concluzia pentru noi este ca legalizarea „casatoriilor” intre persoane de acelasi sex schimba natura casatoriei autentice, decuplind-o in intregime de aspectul ei biologic si procreativ. 

Cu alte cuvinte, procrearea si cresterea copiilor nu mai sunt aspecte definitorii ale casatoriei. La urma urmelor, se cere ca statul, prin emiterea unui certificat de nastere care reflecta ca parinti ai copilului doua persoane de acelasi sex, sa mistifice realitatea. Doua femei nu pot crea un copil, la fel cum nu pot nici doi barbati. 

Romania se poate astepta la ceva similar.

Panta alunecoasa a revolutiei sexuale. 

La capatul ei – pedofilia Casatoriile homosexuale au facut un pas imens spre institutionalizarea revolutiei sexuale. Un aspect si un deziderat de lunga durata al ei a fost si ramine normalizarea pedofiliei. Nu am scris de citva timp despre pedofilie, dar un articol publicat de Mark Regnerus, profesor de sociologie la Universitatea din Texas (Austin) exprima ingrijorari profunde privind pasii enormi care se fac sub ochii nostri pentru normalizarea pedofiliei. „Casatoriile” unisex sunt acum o norma in tarile occidentale, iar moravurile sexuale imorale, pedofilia printre ele, tind si ele sa devina regula. Pe 18 septembrie, Regnerus a publicat un comentariu in Public Discourse cu titlul No Long-Term Harm? The New Scientific Silence on Child-Adult Sex and the Age of Consent („Fara efecte vatamatoare? Tacerea oamenilor de stiinta privind sexul intre copii si adulti si varsta consimtamintului”). 

In 1988, Bruce Rind, unul din cei mai influenti oameni de stiinta care promoveaza pedofilia, ajunsese, pentru publicatia de specialitate Psychological Bulletin, la concluzia ca pedofilia nu ar avea efecte negative asupra copiilor. La vremea, aceea societatea civila a reactionat cu groaza, iar Congresul si Asociatia Americana de Psihologie au condamnat vehement afirmatiile lui Rind. Peste ani, in 2016, Rind a recidivat in publicatia Archives of Sexual Behaviors. Regnerus constata cu oroare ca dupa 1 an de la publicarea ultimelor iteratii bizare ale lui Rind, comunitatea de oameni de stiinta din America si Europa refuza sa ii mai condamne ideile! E clar ca normalizarea „casatoriilor” intre persoane de acelasi sex catapulteaza „revolutia sexuala” spre largirea barierelor morale, spre larga imbratisare a unor practici sexuale care pina nu de mult erau socotite drept criminale. In absenta condamnarilor, se pare ca pedofilia va putea fi declarata un „comportament sexual” normal de catre oamenii de stiinta.

Trivializarea casatoriei 

Legalizarea „casatoriilor” intre persoane de acelasi sex continua trivializarea institutiei familiei. Mesajul pe care forta autoritatii statelor care au admis aceste redefiniri ale casatoriei il transmite: familia si casatoria naturala nu (mai) sunt importante ori relevante pentru societate. 

Aceste mesaje dau nastere la confuzii si la idei cu totul bizare. Spre exemplu, pe 22 septembrie, publicatia online LifeSiteNews prezinta o cauza judecatoreasca initiata de citiva poligamisti si de un „strungar” din statul american Mississippi. Primii cer legalizarea „casatoriilor” multiple – a poligamiei – iar „strungarul” cere recunoasterea unui „drept” la casatorie cu… computerul lui, argumentand prin aceea ca la baza cererii sale ar sta mașinismul, o doctrina care denota o „legatura inseparabila” intre fiinta umana si tehnologie, in cazul lui computerul de care, zice el, este indragostit. Ba mai mult, omul afirma ca mașinismul face parte din convingerile lui religioase si, in consecinta, interzicerea casatoriei cu computerul lui constituie o incalcare a libertatii lui religioase! 

Confuzie…

Homosexualii nu sunt capabili sa zamisleasca si e nevoie de persoane terte care sa le aduca pe lume copii. E vorba de bine cunoscuta industrie a surogatului, care implica donatorii de material genetic, adica barbatii care isi vind sperma iar femeile ovulele, si mamele purtatoare (surogate) care gesteaza copiii pina la nastere, dupa care ii vand clientilor lor. Saptamina trecuta, The Center for Bioethics and Culture din California a publicat marturia unui barbat donator de material genetic si intitulat I’m a Sperm Donor Father – Here’s my Story („Sunt un donator de sperma – cititi marturia mea”). 

Detaliile marturiei lui sunt gretoase. A ajuns sa-si vanda sperma ca pe o marfa, iar cind ii lipseau clientele isi congela sperma in „cryobanks”, adica laboratoare desemnate sa congeleze si sa pastreze materialul genetic al barbatilor si femeilor. 

Consecintele surogatului sunt foarte vatamatoare. Traficul in material genetic, atit la barbati cit si la femei, cauzeaza riscuri psihologice si de sanatate copiilor facuti din material genetic cumparat. Deasemenea, traficul in material genetic e rasist, toti cei care il cumpara cautind barbati ori femei albe cu trasaturi fizice perfecte. Femeile ori barbatii de culoare nu sunt cautati. In plus, el cauzeaza probleme psihologice si legale persoanelor implicate in industria surogatului, atit celor care isi vind materialul genetic cit si femeilor purtatoare.

Confuzia insa se manifesta si prina criza identitatii sexuale. Transgenderismul e o prima dovada a confuziei sexuale, un subiect despre care amintim, fara exceptie, in fiecare buletin informativ AFR. Notam aici un articol din presa britanica, publicat pe 16 septembrie in The Guardian, si intitulat Transition caused more problems than it solved(„Tranzitia a cauzat mai multe probleme decit a rezolvat”). Articolul e un interviu si comentariu privind un barbat din Ohio nascut acum 42 de ani care la 19 ani s-a transformat in femeie si a revenit la statutul de barbat. Si-a regretat greselile, dar e prea tarziu. In propriile lui cuvinte „I have difficulty with dating, am unable to have children, and still having problems finding a good hormone balance.” („Am dificultati in relationarea cu sexul opus, nu pot avea copii, si am probleme sa-mi aflu echilibrul hormonal de care am nevoie”). 

Un alt exemplu de confuzie este relevat in sondajul de opinie publicat saptamina trecuta de Gallup, Inc., o agentie de sondaje de opinie din SUA. Doar 34% dintre americani dezagreaza cu casatoriile homosexuale. Acum 10 ani 53% erau impotriva, iar in 1996 cind primul sondaj de opinie privind acest subiect a fost facut, 68% erau impotriva. Doar 33% dintre americani socotesc relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex ca fiind imorale. Acum 10 ani 49% dintre americani gandeau asa, iar acum 15 ani, in 2002, 55%.

 … si iar confuzie

Pe 7 septembrie publicatia britanica The Spectator a publicat un comentariu cu ocazia a patru (4) ani de cind britanicii au legalizat casatoriile homosexuale. „What’s changed in Britain since same-sex marriage”? (tradus în romaneste la „Ce s-a schimbat in Marea Britanie dupa legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex”) intreaba autorul? 

Lista lui cuprinde urmatoarele: 

(1) confuzie sexuala si de identitate de gen; 

(2) un proiect de lege curent care, daca va fi adoptat, va permite britanicilor sa-si schimbe sexul online chiar daca nu isi schimba sexul biologic; 

(3) unele institutii britanice si companii interzic folosirea cuvintelor „ladies and gentlement” („doamnelor si domnilor”); 

(4) universitatile britanice ameninta cu sanctiuni studentii care insista sa foloseasca pronumele de „el” ori „ea”;

(5) discriminare si marginalizarea crestinilor care refuza sa accepte ca normale casatoriile homosexuale ori noile doctrine ale revolutiei sexuale; 

(6) cupluri crestine care nu agreeaza cu homosexualitate nu pot adopta copii; 

(7) pina la 10% din copiii adoptati in Marea Britanie sunt adoptati de homosexuali; 

(8) libertatea cuvintului pentru persoanele care se opun casatoriilor homosexuale a fost practic eliminata; 

(9) crestinii care refuza sa oficieze casatorii homosexuale isi pierd locurile de munca; 

(10) pastori care propovaduiesc in public impotriva homosexualitatii sunt arestati ori amendati; 

(11) companii care impun muncitorilor lor sa poarte curcubeul homosexual la locul de munca; 

(12) mii de copii britanici sufera de criza de identitate de gen, numarul de clinici care sa-i ingrijeasca fiind prea mic. 

Un ultim exemplu, publicat pe 27 septembrie in Daily Mail, reflecta dimensiunile ingrijoratoare ale confuziei sexuale la tinerii britanici intre 16 si 22 de ani. Conform unui studiu, o treime din aceasta grupa de varsta se identifica ca fiind homosexuali ori bi-sexuali.

GAYSTAPO: Inchizitia homosexualilor 

Sporadic scriem despre Gaystapo, „Inchizitia” homosexualilor, care ia cu asalt institutiile ori persoanele care vocifereaza impotriva „casatoriilor” homosexuale. E o organizatie invizibila, dar cu tentacule bine infipte in toata lumea. Monitorizeaza ce se scrie ori spune la adresa homosexualitatii si a „casatoriilor” si ataca pe cei care se impotrivesc. 

Redam citeva exemple din doar ultimele zile ori saptamini: 

(1) O tinara crestina din Australia a fost concediata de la locul de munca dupa ce a publicat pe facebook un comentariu critic despre „casatoriile homosexuale” si a cerut crestinilor Australiei sa voteze impotriva legalizarii acestora in plebiscitul care are loc la ora actuala in Australia privind acest subiect. (in romaneste pe blogul nostru). 

(2) In Marea Britanie o universitate interzice studiile de cercetare privind efectele negative ale tranzitiei dintr-un sex biologic la celalalt ori despre regretele persoanelor care isi schimba sexul biologic. 

(3) In august, Google si YouTube au suspendat materialele video ale profesorului canadian (crestin evanghelic) Jordan Peterson cu o audienta mondiala de 150 de milioane. Motivul: a „indraznit” sa afirme ca sexul este un dat biologic cu care ne nastem si ca diferentele de sex biologic intre femei si barbati ne fac sa avem comportamente diferite dar complementare. 

(4) In Marea Britanie saptamina trecuta autoritatile au anuntat ca intentioneaza sa emita un cod numeric fiecarei scoli elementare din Marea Britanie care sa reflecte nivelul de toleranta al scolilor privind transgenderismul. 


(5) Si tot saptamina trecuta, si tot in Marea Britanie, autoritatile au anuntat ca intentioneaza sa amendeze, ori chiar sa inchida, scolile evreiesti daca refuza sa predea teoria de gen si homosexualitatea.

Romanie, vrei „casatorii” intre persoane de acelasi sex? 

Ne indoim ca informatiile care vi le-am transmis astazi le cititi in presa romana ori le auziti discutate in dezbaterile TV. La fel cum nu auziti si nu citit nici concluzia analizei noastre de azi: nu, „casatoriile” intre persoane de acelasi sex nu sunt „cool” si nu au nimic de a face cu „egalitatea”. 

Dorim noi oare, cetatenii Romaniei, sa ajungem in halul in care au ajuns cei prezentati mai sus? Daca nu, va invitam la mobilizare impotriva acestui flagel desemnat sa distruga societatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.