După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Samy Tuțac 🔴 Ați jurat cu mâna pe Biblie că vă veți proteja cetățenii!


Domnule Președinte al României, domnule Prim-ministru, domnule Ministru de externe,

Vă scriu și vă întreb deschis, în calitate de părinte, pastor și cetățean român, ce ați făcut pâna acum pentru Maria și Mihai, copiii doamnei Camelia Smicală din Finlanda?

Ei sunt doi copii frumoși, așa cum sunt toți copiii din lume...priviți, vă rog, strălucirea din ochii lor.
Ei sunt doi copii români, cetățeni ai României, pentru care dumneavoastră sunteți responsabili.

Ei sunt doi frați care se iubesc, care-și iubesc mama și care-și doresc să fie împreună cu mama lor, așa cum e normal în orice societate în care nu conduc niște oameni fără frică de Dumnezeu.

Acești doi copii, Maria și Mihai au o mamă, Camelia Smicală, care este gata să-și sacrifice chiar și viața pentru copii ei. Poate nu știați, dar mamele sunt gata să moară pentru copii lor.

Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, au fost confiscați de o agenție specializată în furtul de copii, numită pe nedrept "protecția copilului", a cărei scop suprem nu este protejarea copiilor, ci distrugerea familiei.

Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, speră că țara lor nu este o colonie, ci un stat suveran, care-și apără și-și protejează cetățenii, oriunde s-ar afla. Dumneavoastră ați jurat cu mâna pe Biblie că așa veți face. Dumneavoastră sunteți acum unica lor speranță, în afară de Dumnezeu.

Cum puteți dormi noaptea știind că unor cetățeni români, pe care ar trebui să-i protejați, li se încalcă cele mai elementare drepturi? V-ar plăcea să vă știți copiii separați de dumneavoastră și terorizați de funcționarii unui alt stat membru al Uniunii Europene?

Aveți de gând să faceți ceva? Sau suntem un popor cu cei mai nepăsători conducători? Oare ar trebui să ne cerem iertare de la Dumnezeu că v-am ales și v-am susținut? Sau poate totuși strigătul de durere al unei mame se va auzi până în birourile dumneavoastră!

Am convingerea că veți interveni pentru ca Maria și Mihai să revină în brațele mamei lor. Ați jutat cu mâna pe Biblie că vă veți proteja cetățenii. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cu speranță,
Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.