După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 noiembrie 2017

Școală catolică, obligată să renunțe la cuvintele „mamă” și „tată”: Discriminează cuplurile gay...

O școală catolică a fost obligată să renunțe la noțiunile de „mamă” și „tată” din formularele de admitere, după ce un părinte a acuzat instituția că ar discrimina cuplurile de același sex, cât și familiile monoparentale și părinții vitregi, conform Stirile ProTV.ro.
Școala primară Holy Ghost din sudul Londrei acceptă, anual, 30 de elevi. În acest an, însă, au existat 48 de candidați, însă unii dintre ei au fost respinși, din cauza informațiilor neclare. Astfel,  un părinte s-a plâns că, în formularul de admitere se solicita religia mamei și a tatălui, acuzând astfel instituția de discriminare, informează Daily Mail.
Invocând o lege care interzice instituțiilor să solicite informații care nu sunt necesare pentru admitere, autoritățile competente au decis că este suficient ca reprezentanții instituției să ceară informații privind cultul religios la care aderă doar unul dintre părinți, astfel că termenii „mamă” și „tată” sunt restrictivi, recomandat fiind cel „părinte”.

După acest scandal, și alte două școli au fost nevoite să își revizuiască formularele de admitere.
Un purtător de cuvânt al Serviciului pentru educație catolică a precizat: „Ne așteptăm ca toate școlile catolice să se conformeze codului de admitere și vom depune eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple. În marea majoritate a cazurilor, elevii au fost respinși din cauză că informațiile nu au fost suficient de clare”.
Sursa: Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.