După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Transgender în România. Se apropia de 50 ani când a început schimbarea de sex: „Mă îngrozea ideea să îmbătrânesc într-un corp de bărbat“ 🔴 Vezi povestea celei mai în vârstă persoane trans din România...


O persoană transgender în vârstă de 50 de ani, originară din Bucureşti, povesteşte cum a început procedurile complicate pentru schimbarea de sex şi cum este tratată în societate.

Într-o ţară plină de frământări sunt semeni de-ai noştri care duc o luptă în plus. La început a fost cu sinele, apoi cu cei din jur, apoi cu o parte din societate. Lupta lor este povara de a fi ei înşişi.

Andrei, Andreia

Avea doar 4-5 ani când a simţit că este altfel. Simţea cum ceva nu este în ordine cu el, era delicat, ruşinos şi cuminte ca o fată, iar jocurile băieţilor, cu agresivitate şi forţă, îi repugnau.  

Atunci şi-a zis pentru prima oară c-ar fi trebuit să se nască fată.  

Mărturiseşte că a fost oricum un copil „ciudat“, care nu prea îşi găsea locul nici cu fetele, nici cu băieţii. Adevărul este că nu se simţea niciodată grozav în pielea sa şi de aceea avea mari probleme cu socializarea. 

Discuţia cu mama la vârsta aceea fragedă a fost categorică. „Eşti băiat şi chestia asta nu poţi s-o schimbi“, i-a spus ea.  

Lucrurile au luat-o razna la pubertate, când furtuna stârnită de transformările vârstei îl terifiau şi mai tare. Dar şi-a văzut de carte. A fost un elev foarte bun: a absolvit un liceu de top al Capitalei - Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti, apoi a îmbrăţişat o carieră de inginer, urmând facultatea de Utilaj Tehnologic de la Universitatea de Construcţii din Bucureşti. 

Citeste mai mult: adev.ro/ozkkwl

NOTA Red.: Acest articol NU este publicat cu scopul promovării unor deviaţii păcătoase a unor oameni care încep să iasă la lumină şi în România, ci doar pentru a semnala o realitate socială nefericită  care nu trebuie ignorată şi faţă de care trebuie să arătăm milă şi ajutor spiritual...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.