După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 noiembrie 2017

Trupa „La Familia” a stârnit valuri de furie și entuziasm printre fani, după ce și-a anunțat susținerea pentru valorile creștine, tradiționale și naționale 🔴 Iată ce zic fanii despre schimbarea la față a lui Sișu și Puya...


Aceștia și-au prezentat noua viziune într-un manifest, în care afirmă că se alătură mesajelor de susținere a familiei tradiționale românești și a credinței în Dumnezeu.

„Credem în Dumnezeu, credem în NEAM, mândrie națională și patrie. Credem în FAMILIA compusă doar din bărbat și femeie. Credem în FORȚA cuvintelor. Credem în NORMALITATE simplitate și suflet…moralitate. Credem în TRADIȚIE. Credem în UNITATE frăție și legătura de sânge. Credem în ROMÂNIA români și limba română", au anunțat Puya și Siși.

Poziționarea hip-hoperilor vine în contextul campaniei desfășurate de Coaliția pentru Familiei pentru organizarea unui referendum de modificare a articolului 48 (1) al Constituției, în sensul definirii căsătoriei ca "uniune dintre un bărbat și femeie".

Schimbarea surprinzătoare a lui Sișu și Puya nu a fost pe placul tuturor fanilor, îndeosebi a celor care susțin agenda LGBT. Pe pagina oficială a trupei au început să curgă recenzii radicale: unii le-au adus critici dure, alții i-au susținut și le-au lăudat decizia luată de cei doi.

Pe lângă definirea unui sistem de valori, Sișu și Puya se arată preocupați de alte probleme decât ale băieților de cartier. Spre exemplu, în piesa "În realitate" aceștia vorbesc despre docilitatea României față de Occident:




Mai jos vă prezentăm câteva aprecieri ale internauților, publicate pe pagina de Facebook a celor de La Familia.

"Agramati, condamnati penal (cu executare, parca?) avanseaza concepte sociale care evident ii depasesc. Aia pe care ii sustineti voi v-ar fi condamnat la moarte pentru consum de droguri. Dar v-ati regasit in personaje colective imaginare sau asa ceva? Nu mai merge cu discursuri de-astea, baetzilor. Sper sa nu mai auzim de voi vreodata. Cel mai bine ar fi sa va gasiti joburi la vreo covrigarie sau ceva mai pe nivelul vostru si sa lasati ideile pe seama alora care au citit filosofie, nu rechizitorii", a scris utilizatoarea Raluca Ra, penalizând pagina trupei cu nota 1.

Vlad: "O trupă pe care o ascult din copilărie, tot respectul! Cât despre libtarzii politic-corecți care intră aici special ca să dea recenzie cu o stea (știu ei din ce motive), ați greșit țara. Încercați suedia, acolo e mult progres, cum vă place vouă; multe curcubee și din când în când câte o explozie, de dragu' diversității… hai marș, heterofobilor".

Theo Bratosin: "Fratii mei, felicitari pentru curajul de a apara elementele identitare ale acestui neam, credinta si Familia! Chiar daca întreaga minoritate LGBT s-a mobilizat cu mesaje ofensatoare si provocatoare nu uitati ca aveti alaturi de voi pe toti cei care stiu ce înseamna cu adevarat neamul romanesc!".

Mihalcea Ioana: Va stimez si ma bucur ca ma reprezentati si prin voi si vocea multora ca mine se face auzita! Si dupa cum spunea sfantul Ioan Gura de Aur, mai ales ca il sarbatorim azi:" sa ducem invatatura la fratii nostri, fie ca ne asculta, fie ca nu." Doamne ajuta!

Năstase Cezar-Victor: "Only God can judge you! Eu însă vă acord 5 stele pentru mărimea boașelor. În lumea muzicii, ce ați făcut voi necesită mult curaj și ați dovedit că nu sunteți târfe ca Taxi & Friends".

Anamaria Tdr: "După ce că ați înfundat pușcăria ptr consum și trafic de droguri și alte infracțiuni, veniți voi acum marii „moraliști " ai acestui „brav" neam să le țineți morală altora. În plus, mai sunteți și analfabeți. Ceva cu Soroș nu băgați?"

Alina Lau: "Bravo baieti! Respect pentru manifestul pe care il faceti sustinand normalitatea — Familia compusa din barbat si femeie. De altfel, cu asa nume — La Familia — cum sa nu fiti de partea Coalitiei pentru familie?!"

Elena Udra: "v-ati dat dracu'! mergeti si cereti la Trafalete sa cantati in corul bisericii acolo despre traditii si alte tampenii inoculate de rusi!"

Silviu  Pop: "Susțineți extremismul de dreapta și discriminarea! Rușine!"
Andrei Mihai: "Trupa la familia a ales sa se pozitioneze impotriva drepturilor omului si sa sustina un mesaj homofob si instigator la ura".

Alex Iulian: "Hai că am râs. Ia manifestați voi în Rusia, sau undeva mai aproape de evul mediu. V-ați murdărit la gură de politică".

Anterior, susținerea pentru valorile creștine și tradiționale anunțase interpretul Connect-R și hip-hoperul Cedry2k, care a lansat o serie de piese dedicate martirilor din închisorile comuniste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.