După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 decembrie 2017

Alianța Familiilor din România 🔴 Australienii au fost păcăliți. Dar România? Au fost și cei 3 milioane de români care au semnat pentru revizuirea Constituției păcăliți?

Australienii au fost pacaliti, ori, am putea chiar spune, inselati. A pacali inseamna a face o gluma proasta fara consecinte dar a insela inseamna a spune una si a face alta si a vatama pe cel pe care-l minti. Cam asa s-a intimplat in Australia saptamina trecuta cind Parlamentul a votat casatoriile homosexuale. De acum, harta lumii devine mai rosie, cu un numar in  crestere al  tarilor care le legalizeaza. Doua tari intr-o singura saptamina le-au legalizat. Tot saptamina trecuta Curtea Constitutionala a Austriei a emis o decizie prin care impune statului sa legalizeze casatoriile homosexuale in Austria incepind din 2019, si asta cu toate ca majoritatea parlamentara din Parlamentul Austriei e impotriva. In alegerile recente partidele conservatoare din Austria s-au declarat impotriva casatoriilor homosexuale din motive pragmatice - ele nu au nici o utilitate sociala si dauneaza copiilor.

Cum au fost pacaliti australienii?

De zece ani ori mai bine homosexualii Australiei au facut presiune asupra parlamentarilor sa legalizeze casatoriile homosexuale, dar fara succes. Au incercat si in instanta, dar Curtea Constitutionala a Australiei a decis ca nu are competenta sa instituie casatorii homosexuale, doar Parlamentul. Parlamentarii nu au supus la vot casatoriile homosexuale iar crestinii Australiei au depus eforturi imense pentru a preveni legalizarea lor. Anii 2015-2017, insa, au vazut o crestere dramatica a numarului tarilor occidentale care au legalizat casatoriile homosexuale, printre ele Irlanda si Germania, dar si decizia Curtii Supreme din SUA din iunie 2015. Politicienii Australiei, insa, au decis sa supuna soarta casatoriilor homosexuale unui plebiscit national. Plebiscitul s-a tinut prin posta intre septembrie si noiembrie. Au participat 75% dintre australienii cu drept de vot, iar votul final a fost de 61,6% pentru si 38,4% impotriva. Surprinde nu procentul pentru ci procentul impotriva. Aproape 40% dintre australieni nu au agreat cu legalizarea casatoriilor homosexuale. Procentul acesta e remarcabil pentru ca sondajele de opinie le dadeau sanse si mai scazute. E si mai remarcabil considerind presiunea imensa facuta din afara asupra Australiei si publicului australian. Companiile australiene, mass media, canalele de televiziune, presa, companiile globale, organizatiile internationale pro-homosexuale, toti si toate au dus o campanie agresiva impotriva celor care se pronuntau impotriva casatoriilor homosexuale.


Pe durata dezbaterilor, crestinilor si persoanelor traditionale li s-a promis ca legea casatoriilor homosexuale va contine si paragrafe specifice care ii va proteja, inclusiv persoanele religioase, preotii, pastorii si, in general, persoanele traditionale care se pronunta impotriva lor. Asta i-a facut pe multi sa voteze pentru.

Dar politicienii i-au pacalit. Saptamina trecuta Parlamentul Australiei a votat casatoriile homosexuale, dar nu a inclus absolut niciun paragraf care sa protejeze libertatea de exprimare, de constiinta ori religioasa a persoanelor care nu agreaza cu ele. Citam dintr-un articol publicat pe 7 decembrie in The Telegraph: "Amendments meant to safeguard the freedoms of speech and religion of gay-marriage opponents were all rejected, though the issue may be considered later". ("Amendamentele desemnate pentru protejarea libertatii de exprimare si religioase a persoanelor care se opun casatoriilor homosexuale au fost toate respinse, cu toate ca discutia poate fi reluata mai tarziu".) [Link: www.telegraph.co.uk]

Au fost oare australineii pacaliti? Fara indoiala. Implicatiile actului legislativ australian sunt enorme. Secularismul a biruit traditia, valorile traditionale si crestinismul in Australia. Asemenea Irlandei, prin vot national, Australia a decis ca nu mai vrea sa fie o tara crestina. Consecintele le vor suferi ei, la fel ca si irlandezi. Iar ele nu vor intarzia sa se manifeste.

Au fost si romanii pacaliti?

Dar Romania? Au fost cei 3 milioane de romani care au semnat pentru revizuirea Constitutiei pacaliti? Ori inselati? Prin tergiversarile lor, parlamentarii romani boicoteaza dreptul constitutional al romanilor sa decida, la fel ca si irlandezii si australienii, soarta casatoriilor homosexuale in tara lor. Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca aceasta chestiune deosebit de serioasa va fi decisa de Curtea Europeana de Justitie, nu in Romania de romani. Suveranitatea romanilor de a-si decide institutiile sociale a fost astfel uzurpata in favoarea unei institutii supra-statale anti-crestine si seculare care nu are nimic in comun cu valorile noastre. E vremea sa fim revoltati.

COMENTARIU DIN AUSTRALIA

Redam din nou comentariul unui cititor din Australia. E intelep ca toti romanii sa-l citeasca si sa ia atitudine cit mai devreme.

Buna ziua: Mă numesc [ ............ ], locuiesc in Australia, și așa precum știți deja aici a avut loc un plebicist prin care populația a avut dreptul de a da un răspuns de DA sau NU în dreptul legalizării căsătoriilor între persoane de același sex. Deși numărul de cupluri homosexuale din Australia este în cele mai bune sondaje de 57 000 ceea ce reprezintă sub 1% din cuplurile din Australia, populația a răspuns în mod devastator cu un DA de peste 61%. La data de 15 noiembrie a căzut și Australia! Votul de DA a dat aripi celor din parlament care au de gând să oficializeze acest lucru înainte de Crăciun, fără ca măcar să ia în considerare protecția religioasă cel puțin. Au fost propuse două proiecte de lege, unul întocmit de către senatorul liberal James Paterson care oferă protecție religioasă, iar celălalt de către senatorul Dean Smith, care oferă după părerea mea protecție doar organizațiilor religioase (delaii aici www.afr.com)

Deși toată clasa politică a promis înainte de plebicist că vor avea în vedere la modul serios protecția religioasă în cazul în care se va ajunge aici, se pare că acum au uitat de toate promisiunile și grăbesc doar legalizarea căsătoriilor homosexulae fără a pune preț pe libertatea religioasă! Săptămâna trecută proiectul de lege al senatorului Dean Smith a trecut în senat (detalii aici www.huffingtonpost.com.au) Începând de ieri dezbaterile au trecut în Camera Reprezentanților, și se pare că sunt șanse mari ca acest proiect de lege să treacă și aici!

Am rugămintea să vă adresați comunităților române printr-un mesaj în care să cereți susținerea în rugăciune pentru ceea ce se întâmplă acum în Australia. Zilele acestea sunt decisive pentru viitorul Australiei în ceea ce privește libertatea de conștiință și libertatea religioasă. Am rugămintea doar să nu menționați numele meu. Vă mulțumesc. P.S. Dacă doriți să vă afiliați în vreun fel sau să aflați mai multe informații obiective legate de familie în Australia, există o asociație Marriage Alliance (www.marriagealliance.com.au ) unde puteți să-i contactați, să vă afiliați la mailing list sau să obțineți informații. De asemenea în parlamentul Australian există un Lobby, Australian Christian Lobby (www.acl.org.au) care de asemenea au luptat și luptă pentru familia tradițională. Cele două grupări de mai sus au făcut campanii extraordinare în perioada plebicistului.

Material furnizat de catre Alianța Familiilor din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.