După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 decembrie 2017

Avertismentul fostului deputat Ninel Peia: „SOROS atacă! Români, apărați-vă credința și familia! Partidele și instituțiile noastre au fost acaparate de oameni și doctrine potrivnice intereselor Neamului”

Fostul parlamentar PSD Ninel Peia, care s-a remarcat prin mai multe inițiative legislative, scrie pe contul sau de Facebook despre pericolul care pândește țara noastră.

Acesta susține că există un plan bine pus la punct de către miliardarul George Soros prin care acesta încearcă destabilizarea românilor, țintele fiind „două dintre componentele ce ne definesc esența, ca români. Credința și familia, stâlpi de bază ai românismului, elemente pe care orice român le iubește și le prețuiește”.

„Eu, unul, nu știu ca vreodată în istoria noastră să fi existat vreo vreme în care să fim supuși unui asemenea atac, continuu, vehement, și din ce în ce mai puternic. Țintele sunt două dintre componentele ce ne definesc esența, ca români. Credința și familia, stâlpi de bază ai românismului, elemente pe care orice român le iubește și le prețuiește sunt, de câțiva ani, târâte în noroi fără rușine și cu o plăcere absurdă de către inamicii văzuți sau nevăzuți ai Țării.

În ultimul timp, însă, aceste atacuri nu numai că s-au întețit și au devenit mai veninoase ca niciodată, ci au început să vină și din interiorul Țării și nu numai din partea ONG-urilor vândute unor stăpâni care nu ne iubesc. Acum, lucrurile stau și mai grav: multe atacuri sunt concertate, plănuite și lansate din inima unor formațiuni politice parlamentare. Uneori astfel de valuri de ură vin chiar și din cercurile cele mai intime ale unor instituții care sunt plătite din buzunarul nostru.

Aceasta ne spune un lucru foarte grav: partidele și instituțiile noastre au fost acaparate de oameni și doctrine potrivnice intereselor Neamului. Acest lucru nu este acceptabil pentru nici unul dintre noi, pentru niciun contribuabil și pentru niciun patriot autentic.Semnalele vin acum parcă din toate părțile, dar cu precădere dinspre partidele politice, istorice sau nu, care nu mai fac față puterii financiare, planurilor de șantaj și infiltrării unor vectori periculoși în rândurile lor. Cu mișcările de stradă cred că v-ați cam lămurit. Centrele de influență ale acestor mase căzute victimă unei propagande mai mult sau mai puțin subtile ies la iveală așa cum se separă uleiul de apă. Nu peste multă vreme ne vom confrunta cu personaje care nu vor mai avea de ce să se ascundă în spatele unor măști cu mare priză la public. În stradă, deja știți că există forme de organizare copiate după sisteme internaționale gen antifa, care cred în guerilla social-urbană ca fenomen de tensionare continuă a statului, în cazul acesta, a României.

De cealaltă parte, statul pare a nu mai rezista acestor mișelești atacuri și cedează, puțin câte puțin, în fața propagandei neobolșevice multiculturalist-progresiste, în fața cererilor din ce în ce mai tranșante de integrare a Țării în dimensiunea unei univesalități blestemate care reduce românul la a fi cetățeanul planetei, un animal dedicat consumului și potrivnic propriei gândiri, un zombie, nu un membru important al Neamului său. Dacă acest plan va reuși, Neamul Românesc se va pierde pentru totdeauna în umbrele unei istorii care are tendința de a șterge trecutul și pilonii națiunilor promițând un viitor al libertăților totale, un Babilon mare cât o planetă.

Familia este pentru noi ceva sfânt. Și așa trebuie să rămână. Femeia, bărbatul și copiii lor. De aici pleacă construcția de milenii a unei națiuni. În acest caz a Neamului nostru. Dărâmarea acestei statui a înțelegerii și împăcării, a speranței într-un viitor limpede și frumos, ar fi o mare victorie pentru dușmanii neamului nostru, și un pas incredibil pe drumul pierderii conștiinței naționale. Pământul trebuie să devină o mare mămăligă, fără identitate și putere de reacție, un amestec numai bun de manipulat oricând și oricum după bunul plac al unor personaje ce slăvesc pe oricine altcineva în afară de Dumnezeu. Credința noastră, ortodoxia de care suntem toți legați printr-un cordon ombilical sacru, una dintre treptele alese de români către Mântuire. Ei bine, și credința noastră milenară trebuie să dispară mai întâi într-un ecumenism caritabil, pentru ca a apoi să fie dată uitării. Atacurile asupra Bisericii sunt atât de multe în fiecare zi, încât nici nu mai știu ce exemple să mai aleg.

Ateismul a luat, în ultimii ani, un avânt care îl depășește cu mult pe cel din anii roșii, anii comunismului impus de antihriștii sovietici. Dacă pui lângă acest „trend” mișcările de prozelitism declanșate pe întreg teritoriul României de diverse secte mai mult sau mai puțin importante, ușor putem constata că românii creștini au ajuns o insulă care stă în fața unui Ocean al necredinței sub care curenții smintirii pregătesc furtunile păgâne ale secolului.

Singura soluție este să ne unim, toți cei care credem în Neam și Țară și să face un zid de nepătruns în jurul familiei și credinței. Un zid care va sângera, va striga de durere, se va zvârcoli din cauza acuzațiilor nedrepte ce-i vor fi aduse, dar care nu va ceda nici un pas, nici un milimetru în favoarea blestemaților care ne vor praf și pulbere. Veniți, să dăm mână cu mână, și puternici cum știm că putem fi împreună, să înălțăm ultima redută a Neamului, ultima cetate a Credinței, ultimul zid de apărare al Țării. Oasele și carnea noastră vor sta la baza acestei sfinte construcții și gândurile și faptele noastre vor fi sabie și scut în fața invadatorilor și slugilor lor, hoarde ale necinstei și murdăriei. Și vom învinge, căci cauza noastră este dreaptă, familiile Neamului sunt cu noi, Credința Neamului ne e sprijin în veac și speranța ne va da lumina necesară alungării întunericului!”, a scris fostul deputat pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.