După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 decembrie 2017

Conferința "Splendoarea Crăciunului" cu Mihail Neamțu la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti


În 1989, libertatea a fost darul miraculos al Crăciunului pentru români. De ce Irozii și nerozii de astăzi vor să uităm povestea Pruncului Sfânt? Cum putem regăsi, oare, splendoarea sărbătorii închinată Nașterii Domnului? Află răspunsurile la conferința-eveniment susținută de Mihai Neamțu! 

Bucureștenii vor primi autografe pentru volumele bestseller *FENOMENUL TRUMP*, *VÂRSTELE IUBIRII* și *VISUL ROMÂNIEI MARI*.

Dr Neamțu a studiat la Londra, München și Washington DC. În parcursul său academic și spiritual, a avut parte de îndrumarea unor mentori precum Ioan Alexandru, Andrew Louth & Andrei Pleșu. S-a remarcat prin numeroase (și controversate) apariții televizate în plan național și internațional.

Data evenimentului: Vineri, 15 Decembrie 2017, la ora 18:30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.