După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 decembrie 2017

Crăciun fericit, Lastesuojelu Tampere!

Coroniţa este cadoul nostru pentru tine, sperăm să-ţi placă şi să o atârni pe uşa din faţă, la sediu!

Nu uita să scrii în rapoarte că Maria şi Mihai în continuare nu vor să trăiască la casa de copii, deoarece au o familie iubitoare şi un cămin care îi aşteaptă; că nu s-au acomodat, ci doar fac eforturi să reziste. 

Nu uita să scrii în rapoarte că se revitalizează la fiecare întâlnire pe care o au cu mama şi sora lor, şi că energia cu care îşi încarcă bateriile este speranţa că vor merge acasă, însoţită de credinţa în Dumnezeu, chiar dacă nu-i laşi să meargă la biserică. Nu uita să scrii că seara, amândoi adorm spunându-şi rugăciunile în limba lor maternă, limba română.

Nu uita să scrii în rapoarte că în ciuda eforturilor tale, ei se încăpăţânează să se iubească şi să fie uniţi!

Nu uita să scrii că adesea sunt deprimaţi şi asta se reflectă în privirea lor, în notele de la şcoală şi în starea lor generală. 

Nu uita să scrii că motivul pentru care nu evadează, ar putea fi acela că le este teamă că îi vei hăitui şi recupera cu poliţia, aşa cum s-a întâmplat cu alţi copii -dragii de ei-, şi că ai putea suspenda întâlnirile cu mama lor!

Nu uita să menţionezi că viitorul lor nu se află pe lista ta de interese, că Maria nu va ajunge niciodată medic ca mama şi bunicul ei, nici Mihai judecător, aşa cum visau. Deoarece, înafară de profitul pe care îl aduc, ei nu au nicio valoare pentru tine, iar pachetul pe care îl oferi cu forţa, cuprinde un acoperiş deasupra capului, hrana zilnică, dreptul de a privi la televizor şi nimic mai mult: un all inclusive de puşcărie!

A propos, nu uita să-i faci lui Mihai programare la judecător, pentru că pe 6 ianuarie împlineşte 12 ani, şi are dreptul în mod legal să spună unde doreşte să locuiască!

Deci, Craciun fericit Lasensuojelu, sărbători fericite, îţi dorim multă sănătate, o minte limpede, o conştiinţă curată, şi dacă mai este posibil, poate un strop de omenie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.