După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 decembrie 2017

Demență a corectitudinii politice: L-au făcut și pe Moș Crăciun… homosexual. CNN este trompeta media a noii aberații: cartea pentru copii „SOȚUL lui Moș Crăciun”

„Soțul lui Moș Crăciun”. Așa se numește o nouă carte pentru copii, prezentată intens în aceste zile de postul american CNN, care aduce în atenția copiilor o versiune ilustrată, complet inedită, a lui Moș Crăciun: negru, homosexual, scrie ActiveNews.ro. Căsătorit cu un alt Moș Crăciun, alături de care trăiește o aventură conjugală palpitantă. 
 
Corectitudinea politică nu ia vacanță nici de Crăciun. Acum, în America, vechiul Moș Crăciun nu mai este alb, ci negru. Și este căsătorit cu un alt Moș Craciun, de astă dată alb, cei doi moși formând  o fericită familie gay. Astfel sunt revizuite în America tradițiile de Crăciun, ilustrate de această dată într-o carte pentru copii (??),  intitulată „Soțul lui Moș Crăciun”, scrisă de comedianul Daniel Kibblesmith și publicată de HarperCollins.

„Așa cum ne amintește această carte fermecătoare, Moș Crăciun poate veni în toate formele, culorile și dimensiunile, la fel ca și copiii și familiile pe care le vizitează în întreaga lume, în fiecare seară de Crăciun”, se poate citi într- o descriere a cărții de pe Amazon.com.

Autorul, Daniel Kibblesmith, a declarat pentru CNN că s-a inspirat în scrierea acestei cărți „din tradiția anuală pe care o avem în această țară de a pretinde continuu că există un război gigantic în jurul Crăciunului și că în această perioadă Crăciunul tradițional este atacat”.

Kibblesmith a vrut să spargă și tiparele și convingerea generală conform căreia Moș Crăciun este un alb.

„Citeam anul trecut că Mall of America a angajat un Moș Craciun negru, așa că eu și soția mea am făcut o glumă pe Twitter, spunând că, dacă vreodată vom avea un copil, va ști că există doar Moș Craciun negru. Și dacă apoi vom vedea un Moș Crăciun alb la mall vom exclama „Ei bine, acesta este soțul lui”, a afirmat autorul pentru CNN.

Versiunea „politically correct”  a lui Moș Crăciun prezentată de Kibblesmith este aceeași promovată de toată mass-media mainstream din America și se ambiționează să sărbătorească reprezentările lui Iisus ca homosexual, comentează Fox News.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.