După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 decembrie 2017

Drama de Crăciun a Cameliei Smicală, românca ai cărei copii se află în grija statului finlandez: ”Copiii mei nu mai au curajul să vorbească” (VIDEO)

Drama Cameliei Smicală, medicul originar din Piatra Neamț care s-a stabilit în Finlanda în urmă cu 12 ani, continuă. Cei doi copii ai ei, (Maria, 10 ani şi Mihai, 11 ani), au petrecut Crăciunul cu lacrimi în ochi, departe de mama lor, în centrul de plasament unde sunt ținuți de statul finlandez încă din mai 2015.

Camelia Smicală se luptă cu statul finlandez și cu legile lui și cere ajutor autorităților din România pentru a-și recupera copii, însă toate încercările ei de până acum nu au avut decât niște ecouri surde. În înainte de Crăciun, femeia a mers să-și vadă copiii minori conform programului stabilit de Serviciul Social și, într-o postare publică, a povestit suferința micuților care au ajuns să se teamă să vorbească, dar care sunt încă puternici cu gândul la momentul în care se vor putea întoarce la mama lor. Femeia povestește că, în condițiile în care altor copii aflați în aceeași situație cu ai ei li s-a permis să meargă în familie de Sărbători, Mariei și lui Mihai le-a fost refuzat acest drept. Întâlnirea celor trei, deși în apropierea unui moment festiv, nu a avut nici un pic din bucuria sărbătorii. De, altfel, Camelia Smicală își începe mărturia exact așa: ”Noi nu avem Crăciun”.


Dacă mi-au luat copiii, mi-au luat tot. I-au furat şi nu le pasă de sufletele lor, ăsta e adevărul. 
Nici lacrimi nu mai am, le-am plâns pe toate.
Am fost vineri la ei, le-am dus cadourile, m-am străduit să fiu pozitivă…Copiii mei nu mai au curajul să vorbească: lucrurile importante mi le spun doar la ureche, cu grijă să nu fie surprinşi. 
Maria spune râzând că va veni acasă. A învăţat singură să se liniştească în felul ăsta… Dacă o întreb ce este în sufletul ei, cum se simte, într-o secundă o năpădesc lacrimile iar vocea pur şi simplu i se stinge.
Mihai slăbeşte văzând cu ochii şi e din ce în ce mai nesigur. Băiatul meu, care ne cumpăra flori cu banii din puşculiţă…care era plin de energie, care nu ştia ce-i teama…Mihai al meu, abia îndrăzneşte să-mi spună în şoaptă că mă iubeşte şi că rezistă, rezistă…
Alţi copii au fost ,,învoiţi” să meargă acasă pe perioada sărbătorilor, dar copiii mei, nu. De ce ar face cei de la social asta, din ce motiv, dacă nu acela că vor să le inducă ideea că sunt o mamă rea, nocivă, şi din dorinţa de a le anihila voinţa, de a distruge tot ceea ce am clădit în copiii mei prin felul în care i-am educat?!
Mă doare tot. Dacă aş desena o hartă a durerilor mele, aş fi o pată întunecată pe hârtie.
Nu am putere să răspund la telefon sau la mesaje. Ştiu că vă gândiţi la noi şi vă mulţumesc. 
Crăciun fericit tuturor! – este povestea Cameliei Smicală.

Continuarea pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.