După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 decembrie 2017

La ceremonia de aprindere a luminilor de Crăciun la Casa Albă, Donald Trump a susţinut o scurtă alocuţiune în care a explicat profunda semnificaţie a acestei sărbători şi a adus un omagiu tuturor familiilor din SUA, pe care le-a numit „temelia vieţii americane”...

Pe 30 noiembrie 2017 a avut loc ceremonia de aprindere a luminilor de Crăciun la Casa Albă de către Prima Doamnă a SUA, Melania Trump. Cu această ocazie, preşedintele Donald Trump a susţinut o scurtă alocuţiune în care a explicat profunda semnificaţie universală a acestei sărbători şi a adus un omagiu propriei familii şi tuturor familiilor din SUA, pe care le-a numit „temelia vieţii americane”.
La Casa Albă, urarea de „Crăciun fericit!” reapare după opt ani de administraţie democrată, în care aceasta fusese înlocuită cu urarea „Sărbători fericite!”. Preşedintele a mai menţionat spre final un mesaj care poate fi interpretat drept puternic pro-viaţă în acest context, îndemnând la rugăciune pentru ca fiecare copil – născut sau nenăscut, am sublinia noi – să fie primit cu dragoste de familia sa şi de comunitatea locală. Redăm mai jos câteva extrase din alocuţiunea lui Trump.
Pentru creştini este o perioadă sfântă, în care sărbătoresc naşterea Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Povestea Crăciunului începe cu două mii de ani în urmă cu o mamă, un tată şi băieţelul lor nou-născut, cel mai remarcabil dar dintre toate, darul iubirii lui Dumnezeu pentru întreaga umanitate.
Oricare ar fi credinţa noastră, ştim că naşterea lui Iisus Hristos şi povestea acestei vieţi uimitoare a schimbat pentru totdeauna cursul istoriei. Nu există domeniu al vieţii noastre de azi asupra căruia acest eveniment să nu-şi fi pus amprenta: în artă, în muzică, în cultură, în legi şi în respectul nostru pentru demnitatea sacră a fiecărei persoane din lume.

În fiecare an, de Crăciun, recunoaştem că adevăratul spirit al Crăciunului este nu în ceea ce avem, ci în cine suntem – iar fiecare dintre noi este copilul lui Dumnezeu.
[Le mulţumesc] profesorilor, pastorilor şi tuturor liderilor religioşi, de la care învăţăm atât de mult, pentru faptul că sunt fruntaşi în comunităţile locale şi în societate.
Iar astă seară le mulţumesc în mod special familiilor americane. De Crăciun, mai mult decât oricând, ne amintim că familia este temelia vieţii americane.
De aceea, de Crăciun cerem binecuvântarea lui Dumnezeu pentru familiile şi naţiunea noastră şi ne rugăm ca ţara noastră să fie un loc în care fiecare copil să găsească un cămin plin de iubire, o comunitate plină de speranţă şi o naţiune binecuvântată cu credinţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.