După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 decembrie 2017

✡ Rex Tillerson: SUA încep imediat pregătirile pentru a muta ambasada la Ierusalim

Departamentul de Stat al SUA va începe „imediat” pregătirile pentru a muta ambasada Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim, a declarat șeful diplomației americane, Rex Tillerson, potrivit Agerpres, potrivit Digi24.ro.

Decizia președintelui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitala Israelului "reprezintă o adecvare la realitate a prezenței americane", deoarece parlamentul, Curtea Supremă, președinția și serviciile premierului israelian sunt amplasate în acest oraș, a apreciat șeful diplomației americane într-un comunicat.
Tillerson a dat asigurări că decizia a fost luată după consultări cu "numeroși prieteni, parteneri și aliați". "Credem ferm că există șansa unei păci durabile. Departamentul de Stat va începe imediat procesul de punere în practică a deciziei și va începe pregătirile pentru mutarea ambasadei Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim", a declarat Tillerson, aflat miercuri în vizită la baza militară americană Ramstein din Germania.
Însă o astfel de mutare ar urma să dureze câțiva ani, deoarece este nevoie să fie găsit un spațiu corespunzător și să fie construită o clădire, cu toate implicațiile de securitate pe care le presupune aceasta, potrivit unor responsabili americani.

"În colaborare cu alte agenții federale, am realizat planuri de securitate solide pentru a proteja securitatea americanilor în regiunile vizate", a mai anunțat Tillerson, în condițiile în care decizia lui Trump riscă să provoace sentimente antiamericane puternice în Orientul Mijlociu. "Am luat toate măsurile corespunzătoare din timp și suntem încrezători în capacitatea noastră de a asigura securitatea cetățenilor noștri", a insistat șeful diplomației americane.
Președintele american Donald Trump a anunțat miercuri că SUA recunosc Ierusalimul drept capitală a statului Israel, anunț ce marchează o schimbare majoră a politicii Washingtonului în Orientul Mijlociu. Totodată, Trump a cerut Departamentului de Stat al SUA să înceapă pregătirile pentru a muta ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim și a anunțat că vicepreședintele Mike Pence va efectua o vizită în Orientul Mijlociu în următoarele zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.