După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 decembrie 2017

Samy Tuțac 🔴 Regele României a murit, dar Regele regilor trăiește în veci...


Astăzi ne-am despărțit de Majestatea Sa Regele Mihai I al României și ne-am despărțit și de Monarhie. Niciodată nu vom mai scanda "Regele și Patria". Niciodată Imnul regal, "Trăiască Regele în pace și onor", nu va mai suna la fel. De astăzi, cel puțin din perspectiva tatălui meu, monarhist până la moarte, România este Republică cu acte în regulă.

Nu știm cum va arăta România fără figura impunătoare, dar blajină, a regelui nostru. Nu știm ce se va alege de Casa Regală a României și nici nu cred că mai contează. Fără regele Mihai și fără principiile creștine de viață, pe care le-a susținut cu tărie, Casa Regală a României va rămâne mai mult "casă" decât "Regală". În calitate de creștini însă, deși sunt multe necunoscute pentru viitorul națiunii noastre, noi avem certitudinea unor adevăruri absolute:

1. Dumnezeu va fi încă pe tronul Său.
2. Isus va fi încă Regele regilor și Domnul domnilor.
3. Biblia va avea încă toate răspunsurile pentru fiecare problemă.
4. Mormântul lui Cristos continuă să fie gol.
5. Isus continuă să fie singura cale spre cer.
6. Rugăciunea încă funcționează și va face o diferență, iar Dumnezeu încă răspunde la rugăciuni.
7. Crucea și nu puterea politică rămâne încă salvarea noastră.
8. Va fi încă loc la cruce pentru oricine.
9. Isus va continua să salveze pe oricine crede în El și se încrede în El.
10. Dumnezeu va fi cu noi tot timpul, El nu va pleca și nu ne va părăsi niciodată.

Acestea sunt certitudini care nu depind de forma de guvernământ sau de venirea la putere, pentru o vreme, a unora sau altora, ci de Dumnezeu care rămâne același Suveran Atotputernic peste întreg Universul. Regele României a murit, dar Isus Cristos, Regele regilor, trăiește și rămâne același ieri, azi și în veci. Nihil Sine Deo! Soli Deo Gloria!

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.