După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 decembrie 2017

Tortul de nuntă care divizează America. Curtea Supremă de la Washington este aşteptată să facă dreptate între un cofetar şi un cuplu de homosexuali


Un tort de nuntă divizează societatea americană, iar Curtea Supremă de la Washington este aşteptată acum să dea un verdict. Totul a început acum cinci ani, când un cofetar a anulat o comandă de un tort de nuntă după ce a aflat că mirii au acelaşi sex.

Curtea Supremă de la Washington a început astăzi audierile în cazul cofetarului Jack Phillips şi soţilor Dave Mullins şi Charlie Craig.

Dave şi Charlie au comandat un tort de nuntă acestui cofetar din Colorado, dar acesta din urmă a anulat comanda, la 19 iulie 2012, după ce a aflat că mirii sunt bărbaţi. 


Cazul a ajuns pe prima pagină a ziarelor şi în instanţă, în prezent fiind dezbătut la Curtea Supremă de la Washington. 


Şi politicienii aşteaptă cu nerăbdare decizia înaltei instanţe, considerând acest caz drept un reper pentru viitorul unor valori, precum libertatea religioasă, libertatea de exprimare, egalitatea sexuală etc.

Citeste mai mult: adev.ro/p0hvbb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.