După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Chelsea Clinton a urat „An Nou fericit” Bisericii lui Satan, care este un cult satanist recunoscut ca religie în SUA...

Conform LifeSiteNews, fiica fostei candidate prezidențiale și secretar de stat Hillary Clinton și a fostului președinte Bill Clinton a menționat anul trecut că ea și sataniștii au fost incluși împreună în câteva fire de conversație pe Twitter, scrie Cultura Vietii.ro.
Nu a pomenit de ce sau cum, dar a indicat cultul satanist printr-un hashtag. A adăugat că a fost etichetată și alături de Hooters, lanțul de baruri cu chelnerițe îmbrăcate sumar.
Într-un tweet către un prieten, Chelsea a afirmat: „Ce epocă în care să trăiești!”
Biserica lui Satan a remarcat mențiunea ei pe Twitter și a răspuns: „Entuziasmul interminabil de aici nu se mai termină”.
Chelsea a replicat atunci sataniștilor: „A trecut atâta timp! An Nou fericit!” – la care sataniștii au răspuns: „Și ție la fel!”
Schimbul de replici a fost lăudat de utilizatorii liberali ai rețelei sociale, care au numit-o pe Chelsea „grațioasă” și „sofisticată”.
Dialogul a generat, de asemenea, un val de glume din partea conservatorilor, de exemplu o femeie care a transmis: „Măcar Chelsea Clinton recunoaște deschis că se închină la Satana. Dacă și Hillary Clinton ar fi la fel de onestă!”
Chelsea a apărat urarea către Biserica lui Satan ciripind:
„Putem fi… prieteni cu persoanele care nu împărtășesc credințele noastre religioase. Uneori, ne și căsătorim cu ele. Eu sunt metodistă și soțul meu este iudaic.”
Jim Hoft de la Gateway Pundit a opinat:

„Închipuiți-vă dacă Donald Trump Jr. i-ar ura vesel un An Nou fericit lui David Duke [n.t. – fost membru de rang înalt al Ku Klux Klan] sau oricărei alte persoane controversate sau considerate a fi suprematist al rasei albe/nazist/membru al KKK. Mass-media ar lua-o razna!
Mai rău, susținătorii lui Trump ar fi atacați din toate părțile dacă ar sprijini schimbul vesel de replici și l-ar numi sofisticat. Stânga acceptă Biserica lui Satan mai mult decât pe susținătorii lui Trump. Gândiți-vă bine la asta.”
Chelsea a dezvăluit în 2016 că a părăsit Biserica Baptistă a tatălui său și s-a alăturat metodiștilor întrucât crede în avort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.