După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 ianuarie 2018

Clipul VIDEO care a schimbat inimile a milioane de americani: Pam Tebow, mamă a cinci copii și misionar creștin, despre familie și darul vieții 🔴 Ea se va număra printre vorbitorii de la ediția din acest an a Marșului pentru Viață de la Washington...

În urmă cu 30 de ani, medicii i-au recomandat insistent lui Pam să îl avorteze pe fiul ei cel mai mic, Tim Tebow, fost jucător de fotbal american și actual jucător de baseball, relateaza Stiripentruviata.ro.
În 2010, Tim și mama lui, Pam, au apărut într-o reclamă la Super Bowl (cupa de fotbal american) în care vorbesc pe un ton glumeț și relaxat despre miracolul nașterii lui Tim și despre valorile familiei:
Pam: „Eu îl numesc copilul meu minune. Era să nu vină deloc pe lume. Îmi amintesc mereu ce greu mi-a fost când am crezut că l-am pierdut. Ei bine, iată că a crescut, iar eu încă mă mai îngrijorez în legătură cu sănătatea lui. Familia noastră a trecut prin atât de multe, încât trebuie să fii foarte puternic… ”
[la acest moment, fiul ei se preface că îi aplică o priză ca pe terenul de fotbal american]
Pam: „…Timmy! Încercăm să ne spunem povestea aici!”
Tim: „Îmi pare rău, mamă!”
Tim: „Încă-ți mai faci griji despre mine, mamă?”
Pam: „Păi da… Nu ești nici pe departe atât de puternic ca mine!”
Mass-media de mainstream a caracterizat reclama drept controversată, dar până la urmă aceasta s-a dovedit un mare succes. Un sondaj Barna a estimat ulterior că respectivul clip video a determinat aproximativ 5,5 milioane de americani să-și schimbe părerea despre avort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.