După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 ianuarie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ 🔴 Coaliția pentru Familie susține demnitatea ființei umane și a familiei

Părinții din România se cutremură văzând ororile la care sunt supuși copiii în foarte multe cazuri de agresiune asupra minorilor din țara noastră. Coaliția pentru Familie susține dreptul inalienabil al copiilor la o viață demnă, la siguranța și integritatea vieții lor. Coaliția pentru Familie apără demnitatea ființei umane și a familiei prin întreaga sa acțiune publică. În același timp, condamnăm ferm toate încercările de mușamalizare, protejare și reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuală asupra minorilor.
Coaliția pentru Familie cere tuturor autorităților din România să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri și agresiuni sexuale al căror victime sunt copiii. După perioade prea lungi de acoperire și mușamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor rețele naționale și internaționale de pedofili. Astăzi suntem martorii neputincioși al unui caz extrem de grav de acoperire și protejare a unui angajat al ministerului de interne, care a agresat în mod repetat minori și femei. Această situație demonstrează gradul de neconceput la care s-a ajuns în ceea ce privește domnia bunului plac și lipsa de respect pentru integritatea și demnitatea ființei umane la nivelul instituțiilor statului român.
Coaliția pentru Familie este alături de fiecare familie care dorește o dezvoltare armonioasă a copiilor. Ne exprimăm atașamentul și compasiunea față de familiile care au fost victime ale abuzurilor împotriva copiilor. 
De trei ani, inițiativa Coaliției pentru Familie, care are ca obiectiv protejarea familiilor din România, este ignorată de autoritățile statului. În numele celor trei milioane de români care au semnat pentru protejarea constituțională a familiei, tragem semnalul de alarmă: iată unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizației creștine.

Statul, Biserica și societatea civilă trebuie să facă toate eforturile pentru protecția copiilor, a familiei și a societății de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului român are nevoie de protecția noastră, a tuturor, în fața tendințelor dezumanizante cu care ne confruntăm. Numai prin întoarcerea la valorile fundamentale ale civilizației creștine vom avea condițiile pentru respectarea demnității umane și a familiei. Aceste valori pot aduce siguranță, bucurie și dezvoltare armonioasă copiilor din România.
Dumnezeu să binecuvânteze România și pe copiii familiilor tuturor românilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.