După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 30 ianuarie 2018

Darul Vieții 🔴 24 Martie 2018 — „Marșul pentru Viață” în România

Din an în an se consolidează și în România tradiția Marșurilor pentru Viață, alături de cea din lumea occidentală supra-saturată de practica avortului.
În exemplul Statelor Unite se poate vedea că acțiunea nu este zadarnică, că la un moment dat rezistența va cădea, adevărul va învinge și politica anti-viață va fi redusă la tăcere.
Poporul pro-viață câștigă teren pe măsură ce trece timpul, erorile politicienilor se repară extrem de greu și doar în timp, cu multă ispășire a poporului victimă. Este importantă o cultură pro-viață dar ea nu poate prinde rădăcini fără ca legile statului s-o sprijine.
Contrar oricăror predicții, în America tabăra pro-life, susținută puternic de Biserică, a câștigat conducerea. La fel de impredictibilă a fost și căderea comunismului în Europa de Est, precum un efect domino. De ce să nu se întâmple la fel cu apărarea vieții nenăscute? Acțiunea lui Dumnezeu poate fi covârșitoare, dacă îi acordăm „credit” și invocăm ajutorul LUI.
Precum știm situația avorturilor este tristă și îngrijorătoare în România. Alături de exodul tineretului, avortul contribuie în mod hotărâtor la decimarea populației. În fața dramaticului declin demografic, nici cel mai iscusit politician nu va mai avea soluții administrative și legale la un moment dat. Nu vrem să insinuăm că s-ar fi făcut încercări sincere în acest sens în istoria recentă post-comunistă de către politicienii români. Ni s-a dus faima peste hotare pentru furtul, minciuna și corupția pe care le promovăm la nivel de stat. Dar, avortul cu cifrele sale alarmante, nu este el oare mai grav decât toate?

Măsurile legislative neluate în sensul protejării vieții și familiei s-au dovedit a cauza consecințe dramatice în echilibrul social.

În Statele Unite ale Americii s-au produs o serie de evenimente notabile pentru mișcarea de apărare a vieții la cel mai înalt nivel, fără precedent istoric:
– Președintele Trump a declarat ziua de 19 ianuarie ca fiind „Ziua Națională a Sfințeniei vieții”
– Aceasta a fost ziua când a avut loc al 45-lea Marș pentru Viață din SUA.
– Majoritatea reportajelor media au estimat participanții la un număr de câteva mii. Dar oricine poate încerca să-i numere din filmul realizat de „Students for Life”. Se estimează un număr de 500.000 de participanți.
– Tot în luna ianuarie, Președintele a declarat ziua de 16 ianuarie ca fiind ”Ziua Națională a Libertății Religioase”.
– Casa Albă a promulgat legea Actului de Protecție al celui Născut Viu.
– Proiectul de lege pentru avortul la vârsta intrauterină avansată a trecut de Casa Albă în octombrie (2017). Se așteaptă acum aprobarea Senatului.
– Ministerul pentru Sănătate și Servicii Umane (HHS) a înființat a nouă Diviziune pentru Conștiință și Libertate Religioasă pentru a proteja dreptul la conștiință a lucrătorilor medicali de la încercarea de a fi obligați să participe la practici precum avortul sau eutanasia.
– De asemenea ministerul Sănătății a luat măsuri ca statele să poată interzice utilizarea fondurilor publice din programul Medicaid pentru a plăti avorturile. Aceasta desființează directivele Obama care făceau presiuni asupra statelor ca să nu oprească finanțarea clinicilor de avorturi precum Planned Parenthood.
– Pentru prima dată în istorie, un președinte și un vicepreședinte s-au adresat Marșului pentru Viață cu transmisie video live prin satelit.


Pr. Ioan Chițărău, președintele Asociației „Darul Vieții” (Timișoara) și pr. Frank Pavone, președintele asociației „Priests for Life” din SUA, una dintre cele mai importante din mișcarea pentru viață internațională, la Marșul pentru Viață de la Washington DC, ianuarie 2018




Îndemnuri practice

Motivația dvs de a participa la Marșul pentru Viață poate fi edificatoare pentru alții. Impărtășiți-o, trimițându-ne povestea Dvs în scris, dacă se poate și însoțită de o poză!
Veniți cu o pancartă personalizată la Marș!
Faceți o mobilizare în anturajul Dvs pentru participarea prietenilor Dvs la Marș!
Tineri talentați:
* puteți crea un video,
* compune un cântec,
* scrie o poezie sau
* picta un tablou

pe tema
* maternității,
* a alegerii vieții în locul avortului,
* a semnificației și a potențialului vieții,
* a ingenuității copilăriei.

Publicați în publicațiile comunității Dvs, pe site-uri web si rețele sociale informații, articole, bannere despre Marș.
Colecționăm mărturiile Dvs despre avort și despre transformări de opinii legate de el, mărturii de la mame, tați și bunici.
Pe medici, politicieni și educatori îi invităm la un cuvânt de încurajare pentru colegii lor de breaslă în ziua Marșului.
Mass media și instituțiile de învățământ au rolul special de a organiza interviuri, reportaje, conferințe și dezbateri media asupra apărării vieții.
Liderii de biserici și grupări își pot folosi în mod minunat darul cuvântului pentru a obține un angajament original al comunității lor în organizarea Marșului.
Solicitați fluturași și afișe de la organizatorii Marșurilor, și distribuiți pe unde puteți. Pentru zona Timișoara, sunați la tel. 0721-335704, Asociația Darul Vieții.
La Marșul pentru Viață este vorba despre Dvs, despre copiii Dvs, despre copiii noștri și despre următoarele generații ale națiunii noastre! De aceea vom participa la Marș!
Darul Vieții 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.