După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 28 ianuarie 2018

După ce a anunțat că legalizarea căsătoriei gay este „doar o chestiune de timp”, prim-ministrul irlandez, homosexual, va face campanie pentru liberalizarea legilor privind avortul

Prim-ministrul irlandez Leo Varadkar a declarat că va face campanie pentru liberalizarea legilor privind avortul, înaintea referendumului care va avea loc în republică în lunile următoare, și a adăugat că viziunea lui asupra problemei a evoluat, scrie ActiveNews.ro.

Guvernul irlandez plănuiește să organizeze un referendum până în luna mai, pentru a relaxa unele dintre cele mai restrictive legi din lume privind avortul.

Partidul lui, Fine Gael, a fost de acord să permită membrilor să se poziționeze și să facă lobby de oricare dintre părțile dezbaterii.

În Republica Irlanda, predominant catolică, avortul a fost complet interzis până în anul 2013.

Varadkar, cu studii medicale, a declarat în 2014 că este pro-viață. El a spus că regulile din Irlanda, unde întreruperile de sarcină sunt posibile doar în cazul în care viața mamei este pusă în pericol, sunt prea stricte.

„Cred că legile din Irlanda privind avortul sunt prea restrictive și este nevoie de liberalizarea lor”, a spus el într-un interviu acordat BBC. El a anunțat că va face o campanie în acest sens.

Întrebat despre poziția sa inițială, Varadkar a spus că viziunea lui a evoluat în ultimii ani. „Cred că ideile pro-viață și pro-alegere pot fi înțelese greșit... Cred că și cei care sunt în favoarea avortului, în anumite situații, sunt pro-viață”.

Textul referendumului nu a fost încă stabilit. Într-un sondaj de opinie publicat vineri, majoritatea irlandezilor cu drept de vot au răspuns că ar susține propunerea ca avortul să poată fi realizat în primele 12 săptămâni de sarcină.

În luna august, Leo Varadkar spunea că este „doar o chestiune de timp” până la legalizarea căsătoriei între persoane de același sex în Irlanda de Nord, singura regiune de pe insulele britanice în care nu sunt permise căsătorii gay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.