După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 ianuarie 2018

European Dignity Watch, mesaj pro referendum pentru familie: Politicienii români au două opțiuni: să respecte vocile celor trei milioane de români sau să meargă în direcția politicii lui Ceaușescu și să ducă înapoi România în perioada dictaturii...

Referendumul pentru familie se putea ține încă de anul trecut, dar clasa politică românească a făcut tot ce a putut pentru a bloca acest demers, în ciuda celor trei milioane de semnături depuse în 2016 la Parlament de Coaliția pentru Familie, scrie ActiveNews.ro

European Dignity Watch, o organizație internațională cu sediul la Bruxelles, a susținut încă de la început inițiativa Coaliției pentru Familie, criticând, în ultimii doi ani amânarea organizării referendumului și ignorându-se  astfel voința a trei milioane de cetățeni.

Într-un mesaj video postat recent, European Dignity Watch, își manifestă din nou sprijinul pentru organizarea referendumului, prin vocea croatei Zeljka Markici.

„Printr-o Inițiativă a Cetățenilor, peste trei milioane de persoane din România și-au exprimat dorința de a avea un referendum asupra căsătoriei. Acesta este cel mai puternic sprijin exprimat vreodată pentru o astfel de inițiativă în istoria modernă a țării - și este prima dată când o inițiativă a cetățenilor a fost folosită în România de la căderea comunismului în 1989. 

Românii au strâns mai mult de trei milioane de semnături, în ceea ce eu numesc cea mai puternică mișcare cetățenească din istoria democratică a țării. Politicienii români au două opțiuni. Fie să respecte aceste voci, să le audă și apoi să le permită cetățenilor să aleagă dacă doresc să protejeze căsătoria între un bărbat și o femeie.

O altă opțiune este să aleagă să aleagă să meargă în direcția politicii lui Ceaușescu și să ducă înapoi România în perioada în care dictatura conducea.
 
Sper că vor alege prima opțiune.”, spune  Zeljka Markici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.