După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 ianuarie 2018

Florin Ianovici 🔴 România arată rău. Din ce în ce mai rău...

România arată rău. Din ce în ce mai rău. Dar Împărăția lui Dumnezeu are temeliile nezguduite și veșnice. Cum arată Împărăția în inima ta nu ține de alții, ci de tine.
Să apărăm România prin rugăciune, post și echilibru în vorbire și acțiune. Dar, mai ales, să luptăm pentru a ne păstra o inimă și un cuget curat pe care mulți l-au pierdut. În lupta credinței poți fi mai mult decât biruitor.
Nu mă aștept la un an bun pentru România. Toate circumstanțele conduc spre o concluzie dureroasă: va fi greu. Dar Dumnezeu este același ieri, astăzi și în veci. Bunătatea Lui este sursa încrederii mele. Să ne lipim de Cel care nu abandonează și care ne poate pune pâinea pe masă.

Să aducem Împărăția lui Dumnezeu în România și să nu lăsăm ca Împărăția să ne fie furată de către România. Sau ca să fiu mai clar de cei care au făcut din România o țară stigmatizată. România pe care o cunosc eu merită iubită.
Să ne purtăm cu demnitate. Împăratul nostru este Isus Hristos. Trăim aici, dar aparținem cerului. Să nu uităm niciodată cine suntem. Să nu coborâm comportamental și să reacționăm cu înțelepciunea celor care știu că Dumnezeu nu își lasă copiii.
Dumnezeu să ocrotească România
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.