După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 ianuarie 2018

Florin Ianovici 🔴 Unirea


Nicicând nu a fost o zi mai tristă pentru România. În ziua Unirii, România e mai risipită ca niciodată.

Granițile sunt, slavă Domnului, la locul lor. Limba ce o vorbim e cea română. Doar că de asuprire nu am scăpat. O mână de oameni strânge de gât un popor întreg.

Mă simt sufocat în fața surzeniei celor care ne conduc. Mă simt sufocat de aerul ortăvit al legilor elaborate ca manelele, cu dedicație, pentru cei ce chefuiesc la masa puterii.

Mă simt sufocat de ipocrizia de a vorbi despre România, despre Unire în timp ce arunci națiunea pe baricade.Vă rog, aveți măcar decența să tăceți și să ne lăsați să plângem cu decență România care agonizează. Festivismul vostru ne jignește, ne scărbește.

Voi nu știți ce este Unirea. Voi știți complotul, trădarea, vizuinile unde vă numărați voturile și învărtelile veroase. 

Voi nu știtți ce e Unirea fiindcă nu știți ce e poporul. Voi nu auziți suspinul părinților ce își petrec copiii spre aeroportul de unde plecă spre ,,mai bine''.

Voi nu știtți ce e Unirea pentru că sunteți scurți de memorie. Ați uitat strigătul Revoluței din 1989: ,,există Dumnezeu...''. 
Noi nu am uitat. Și vom continua să strigăm în rugăciune, post, lacrimi și priveghere: există Dumnezeu. 

E singura nădejde.
E singura soluție.
E singura Unire.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.