După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 5 ianuarie 2018

✡ Guatemala chiar își mută ambasada la Ierusalim, urmând exemplul SUA

Pe 24 decembrie 2017, președintele Guatemalei, Jimmy Morales, a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care transmite că va urma exemplul Administrației Trump de a muta ambasada țării sale la Ierusalim:
„Drag popor din Guatemala, astăzi am stat de vorbă cu prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu. Am discutat despre relaţiile excelente pe care le-am avut ca naţiuni, de când Guatemala a sprijinit crearea statului Israel. Unul dintre cele mai importante subiecte de discuție a fost mutarea ambasadei Guatemalei la Ierusalim. Aşadar, vă informez că l-am instruit pe cancelar să iniţieze măsurile necesare astfel încât acest lucru să fie posibil. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”
Prin declarația făcută, președintele Guatemalei a recunoscut Ierusalimul drept capitală a statului Israel.
Statele Unite şi Guatemala sunt singurele ţări din lume care au anunţat oficial că îşi vor muta ambasadele la Ierusalim, însă există indicii că şi ţări precum Cehia, România sau Ungaria analizează posibilitatea de a urma exemplul american.
La rândul său, prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, și-a exprimat mulțumirea față de această decizie politică, pe pagina sa de Facebook, numindu-l „prieten” pe președintele Guatemalei.
Sursă: Facebook, MediaFax AlfaOmega TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.