După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Lucian Oniga 🔴 Răspunsul meu la articolul "Alianța Familiilor din România acuză PNL..."

Vezi și: 

Când am aflat ca PNL a atacat Legea de Organizare a Referendumului la Curtea Constituțională, am reacționat negativ, la fel ca mulți alții, considerând acest demers doar o încercare de tergiversare a Referendumului pentru clarificarea Art. 48 din Constituție. Ulterior, am realizat că este absolut necesar ca legea să fie un vehicul impecabil, altfel ar exista riscul ca Referendumul pentru Familie să fie invalidat prin atacarea lui la CCR de către forțele antagonice. Așadar, orice clarificare constituțională este imperativă!
Fiind conștient de presiunile, de atacurile și de sumele fabuloase pe care susținătorii LGBT le pun în joc pentru a distruge acest proiect, consider imperios necesar să nu existe nici cea mai mica fisură în noua lege. Nu ne dorim niciunul să irosim resurse și să mobilizăm oamenii la vot pentru ca apoi să aflăm că totul a fost în zadar doar fiindcă Referendumul a fost organizat pe baza unei legi vulnerabile și că ar putea fi invalidat prin contestarea lui la CCR. Tocmai de aceea, e bine că se fac aceste clarificări constituționale înaintea Referendumului!

Este clar faptul că bătălia este în desfășurare, că atacurile asupra celor care sustin proiectul se vor amplifica, iar că presiunea externă va fi din ce în ce mai evidentă. Deși Administratia Trump a dat mesaje foarte puternice și a luat decizii radicale pro-viață și pro-familie, mulți nu înțeleg că lupta ideologică cu seculariștii fundamentaliști este extrem de dură. Cred însă cu tărie că apele se vor limpezi, iar Referendumul pentru Familie va avea câștig de cauză. Pentru aceasta, avem nevoie de o lege neatacabilă, de o mobilizare impecabilă pentru a putea atinge cvorumul de validare de 6,6 milioane de voturi și de multă implicare și credință. Așa să ne ajute Dumnezeu!
Lucian Oniga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.