După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 ianuarie 2018

MISIONARI ROMÂNI PRIMIȚI LA MINISTERUL CULTELOR ȘI RELIGIILOR DIN CAMBODGIA

Astăzi la Ministerul Cultelor și Religiilor din Cambodgia am fost primiți într-o întalnire oficială în vederea consolidării proiectelor și lucrărilor misionare pe care le avem în plan. 

Guvernul cambodgian apreciază implicarea și contribuția materială și spirituală pe care am adus-o până acum comunităților locale și ne oferă tot sprijinul de care avem nevoie pentru a continua cu viziunea noastră. Secretarul Ministerului Religiilor este și el creștin și ne încurajează să organizăm cât mai multe evanghelizări în aer liber pentru ca tot mai mulți oameni să asculte Cuvântul. Pentru ei este o onoare să fim singura familie de români stabiliți în Cambodgia și care nu le creează probleme, ci din contră, le aduc beneficii. Mai sunt doi români ”stabiliți” aici. S-au stabilit bine amândoi: unul are de executat o sentință de 28 de ani și altul e condamnat pe viață. A mai fost încă un român condamnat că a spart un bancomat, dar l-au trimis în România.

Domnul să trimită tot mai multi lucrători destoinici pentru Împărăția Lui în Cambodgia. 

Vă puteți înscrie pentru a ne vizita și pentru a vă implica în lucrarea misionară din Cambodgia și Myanmar din perioada 5 - 20 Martie 2018 trimițând un email la Misiunea Speranța pe adresa:

Facebook: EDUARD CLAUDIU MOISA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.