După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 ianuarie 2018

Președintele Trump a proclamat ziua de 22 ianuarie 2018 drept Ziua Națională pentru Sanctitatea Vieții Umane

Chiar în ziua în care a avut loc la Washington, DC Marșul pentru Viață 2018 – „Dragostea Salvează Vieți”, Președintele Donald Trump a semnat un decret prin care a declarat ziua de 22 ianuarie 2018 drept Ziua Națională pentru Sanctitatea Vieții Umane.
Actul are o mare însemnătate, deoarece Marșul pentru Viață se organizează anual de 45 de ani pentru a marca tocmai ziua de 22 ianuarie, când, în 1973, Curtea Supremă a SUA a anulat protejarea de către stat a vieții copiilor nenăscuți prin deciziile Roe vs. Wade și Doe vs. Bolton, dând posibilitatea avortării la cerere a copiilor nenăscuți pe toată perioada sarcinii. Deciziile au fost valabile la nivel federal și au anulat în toate statele SUA legile care protejau viața copiilor nenăscuți.
Redăm primele două paragrafe din decretul președintelui american. Textul integral în limba engleză se găsește pe site-ul Casei Albe.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.