După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 ianuarie 2018

Samy Tuțac 🔴 Dacă continuăm să tăcem în fața corectitudinii politice, Dumnezeu ne va cere socoteală...

Nu pot să înțeleg de ce tăcem în fața unor decizii stupide ale unui organism cu apucături și ideologie nazi-comunistă. Doar câteva reacții în favoarea renumitului neurochirurg Leon Dănăilă amendat de noua miliție a gândirii. Sancționarea de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a senatorului Dr. Leon Dănăilă și tăcerea vinovată a creștinilor mi-au adus aminte de cuvintele pastorului protestant Martin Niemöller, un activist care s-a opus nazismului.

Vorbind despre acțiunile naziștilor asupra diferitelor segmente ale societății, pastorul a spus: "Mai întâi au venit după evrei. Nu le-am luat apărarea, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit după comuniști. Nu le-am luat apărarea, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după sindicaliști. Nu le-am luat apărarea, pentru că nu eram sindicalist. Apoi au venit după catolici. Nu le-am luat apărarea, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine… Și nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea!"

Oare nu mai avem dreptul la opinie în România? Oare libertatea cuvântului și libertatea de conștiință sunt interzise? Vreau să afirm cu toată convingerea că și eu "sunt de la țară" și împărtășesc fără rezerve declarația domnului senator Dănăilă: "Eu sunt pentru căsătoriile de sex opus, heterosexuale. Eu așa am învățat, eu sunt de la țară. Eu n-am pomenit la mine homosexuali. Eu aici am auzit. N-am pomenit așa ceva. Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziționeze pe alte căi. Să-i învețe să devină tot așa. Eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amândoi bărbați. Îți plac bărbații? Poftim! Sodoma și Gomora. Doamne ferește! E un regres, totuși, al speciei umane."

Este vremea să o spunem răspicat și fără ocolișuri că adevărații luptători pentru drepturile omului sunt cei care luptă pentru familie, dreptul la viață și la normalitate. Familia, nașterea și creșterea copiilor trebuie să ocupe locul principal pe agenda unei națiuni. Oricât de importante sunt finanțele, autostrăzile sau anticorupția, tema familiei este mult mai importantă. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării poate sancționa pe cine vrea, dar nu poate schimba adevărul. Și adevărul este că numai familiile heterosexuale pot avea copii, ceilalți pot face rost doar pe alte căi, nu pe calea normală.

Dacă continuăm să tăcem în fața corectitudinii politice, dacă acceptăm ca o minoritate gălăgioasă și cu apucături dictatoriale să ne redefinească cele mai importante valori, Dumnezeu ne va cere socoteală.
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.