După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 ianuarie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Dumnezeu ne-a dăruit credința, pentru mântuire și rodire, iar ea trebuie să fie activă, să ne miște și să nu fie ca un trup paralizat sau leneș. Dumnezeu se bucură atunci când punem credința noastră la slujire și chiar la muncă grea (Apocalipsa 2:2,5). El vrea ca, credința noastră  să dea roade, crescând tot mai mult. Astăzi, făcând mai mult decât ieri și mâine, făcând mai mult decât azi, pentru Numele Domnului Isus. Domnul vrea ca noi să considerăm atitudinea delăsătoare ca fiind un păcat (Apocalipsa 2:5). Contextul vieții noastre nu este însă, unul ușor. Credința noastră trebuie înarmată cu o răbdare de fier, care nu obosește nicicand (Apocalipsa 2:2,3). Preocuparea principală a lui Dumnezeu este inima noastră., El dorind ca ea să aibă simțirile și judecata Lui (Apocalipsa 2:2,6). El vrea ca noi să iubim ce El iubește și să urâm ce El urăște. Credința în Domnul Isus nu trebuie să ne anuleze judecata, ci să o facă mai clară și mai specifică, în conformitate cu voia Lui. Dumnezeu nu vrea ca noi să judecăm ca și cînd noi deja stăm pe tron împreună cu El. Cu siguranță vom împărăți împreună cu Domnul Isus, însă numai daca am și suferit împreună cu El în lumea aceasta și dacă ne-am unit cu toți cei care sunt a-I Lui.


          În continuare vă împărtășim câteva dintre motivele de bucurie pe care Dumnezeu n-i le-a dat în săptămâna aceasta.
          În primul rând, sâmbăta trecută, am avut trei persoane botezate: un frate din Mekliganj (Hironmoy) și două fete care sunt în grija noastră (Sunu și Tunu). Rugați-vă pentru mărturia lor în continuare. Rugați-vă și pentru vindecarea tatălui lui Hironmoy, care este bolnav. Rugați-vă și pentru mântuirea rudelor lor, care sunt necreștine.
          În al doilea rând, încă patru copii ni s-au alăturat: doi băieți din tribul santali (Trajan – 11ani și Birem -8ani), un băiat din tribul rajbanshi (Mithun -11ani– fratele Ratnei care stă cu noi) și o fată din tribul Sadri (Chintamuni -15ani). Cu excepția lui Mithun, toți copii sunt orfani de mamă sau de tată. Deasemenea, am putut să îi înscriem în școli pe toți copiii (școlile de stat încep în India o data cu luna ianuarie).

Motive de rugăciune.
          În primul rând, pentru cei bolnavi. În zona în care locuim, temperaturile au scăzut într-un mod neobișnuit. De aceea, câteva persoane au răcit, printre care și Saroja cu Mithun. Dida este și ea în spital din cauza unei paralizii progresive (nu mai poate merge singură la toaletă). Fetele noastre, câte una în fiecare zi, se îngrijesc de ea în spital. În timpul nopții, avem o femeie pe care o plătim pentru a o îngriji pe Dida. Rugați-vă pentru vindecarea celor bolnavi și pentru mărturia noastră în spital.
          Rugați-vă și pentru programul de evanghelizare pe care am vrea să îl avem în zona Talma pe 22 ianuarie.

          Fie ca Dumnezeu să își modeleze chipul Său în noi, un chip de dragoste pentru tot ce este bun și de ură pentru tot ce este rău! Fie ca El, zi de zi, să ne facă mai roditori pentru Numele Domnului Isus! Amin.

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.