După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 ianuarie 2018

Stânga pretinde acum că părinții creștini sunt periculoși. O amenințare pe care nu o putem ignora

Implicațiile „căsătoriei” unisex sunt mult mai mari decât credeau posibil chiar și cinicii, inițial.

În ultimii 20 de ani, creștinii și-au dat seama, încet-încet, că, pentru cei care încă mai cred în sensul tradițional al căsătoriei, implicațiile „căsătoriei” unisex sunt mult mai mari decât credeau posibil chiar și cinicii, inițial. Politicienii, cadrele universitare și mass media au ajuns la concluzia colectivă că, dacă „mariajul” gay este un drept civil, oponenții lui nu sunt doar persoane aflate în dezacord, care mențin o tradiție veche de 2000 de ani, ci bigoți urâți care merită să fie marginalizați pentru opiniile lor. Astfel, sloganul „trăiește și lasă pe alții să trăiască” s-a transformat în „vei fi obligat să participi și să-ți oferi aprobarea”, cofetari, florari, proprietari de imobiliare și agenții de adopție trezindu-se ținte ale activiștilor gay, care afișează o cruzime șocantă în entuziasmul lor de a pune sub acuzare presupusele acte de crimă-gândire.
Niciunul dintre aceste aspecte nu este o veste nouă, dar impactul reinventării radicale a structurilor noastre sociale începe să afecteze comunitățile creștine în moduri tot mai virulente. De exemplu, școlile publice din toată Canada (și din multe locuri din SUA) încep să implementeze o educație sexuală care este în contradicție directă cu credințele majorității comunităților tradiționale — și guvernele încep să ia la ochi școlile creștine și private, ca refugii indezirabile de gândire și educație disidentă. Și mai rău: Părinții și asistenții maternali creștini sunt „descalificați” în număr tot mai mare de la adopția sau creșterea de copii, din cauza opiniilor lor.
Am discutat în ultimii ani cu mulți potențiali părinți și asistenți maternali, care fie au fost respinși direct din cauza vederilor lor cu privire la sexualitate, fie s-au trezit că sunt respinși în mod brusc și abrupt când și-au făcut cunoscute părerile. Deseori, părinților creștini li se adresează întrebări directe pentru a afla dacă aceștia își mențin principiile creștine, cu insinuarea evidentă că răspunsurile care nu se potrivesc cu actuala ideologie progresistă îi vor face inadecvați pentru a acorda grijă copiilor.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.