După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 ianuarie 2018

TimpOnline.ro: Biserica Penticostală Sfânta Treime Bistriţa are alt pastor. Viorel Deac s-a retras

După 21 de ani în care a fost pastorul celei mai mari biserici penticostale din Bistriţa, Viorel Deac s-a retras, iar în locul său a fost ales, prin vot, Victor Cîmpean, absolvent al Institutului Teologic Penticostal Bucureşti (ITPB), promoţia 1998, a fost pastor de tineret la Biserica „Sfânta Treime” din Bistriţa, director de dezvoltare al ITPB. Este căsătorit cu Paula și are doi copii, Abel și Hana.
„În urma adunării elective din cadrul Bisericii Sfânta Treime din Bistrița putem afirma că s-a părut nimerit Duhului Sfânt și nouă să punem în fruntea poporul în slujba de pastor principal pe fratele Victor Cîmpean. Din numărul de 798 de voturi exprimate, fratele Victor a primit votul a 631 de persoane, însumând procentul de 79,07%. Felicitări noului pastor! Slujbă grea, dar frumoasă! Domnul să-l binecuvânteze cu multă înțelepciune și putere de sus! Mulțumim fratelui Viorel Deac pentru cei 21 de ani de pastorație. Domnul să-l răsplătească din belșug!”, au anunţat reprezentanţii bisericii.
Continuarea pe www.timponline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.