După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 februarie 2018

ADEVĂRUL despre ce au fost învățați liceenii din Vrancea la conferința organizată de Ambasada SUA, după ce mulți dintre ei și-au semnat singuri acordurile parentale

O întrebare: organizatorii au anunțat că evenimentul va fi despre discriminarea femeilor și violența la care sunt supuse de către parteneri. Imaginea și clipul video alăturat sunt relevante pentru tema conferinței?
Focșani, 24 februarie 2018. Sala de conferințe a hotelului Unirea. Eveniment anunțat drept conferință, în principal pe marginea discriminării femeilor. Organizatori: mai mulți elevi, cu susținerea Ambasadei SUA. Numele invitaților și al organizatorilor nu au relevanță pentru că îmi propun să vorbesc despre tema conferinței, raportat la ce s-a discutat acolo, despre modul de organizare și alte aspecte percepute în mod direct, ca jurnalist prezent la fața locului. Nu vizez PERSOANE, ci FAPTE.
De aceea, nu voi menționa (cu nume și prenume) că unele eleve organizatoare sunt fiice ale unor persoane cu influență în Vrancea și nici faptul că presiunile care s-au făcut pe plan local pentru a se ține conform legii această activitate cu elevi, în ciuda cererilor părinților, depășesc cu mult sfera locală.
Bine de știut: pentru ca o activitate extrașcolară să fie legală, este necesar acordul explicit (scris) al părinților. Asta spune legea. Adică exact ceea ce au precizat asociațiile care apără drepturile copiilor și nu numai. Ce mai spune legea: art. 29 din Constituția României: ”Părinții au dreptul constituțional să iși educe copiii potrivit propriilor convingeri” / art. 487 Cod civil: ”Părinții au îndatorirea de a se îngriji de dezvoltarea psihică a copiilor potrivit propriilor lor convingeri”.
De aici pornesc și mă voi referi, evident, și la transparență, toleranță, (ne)discriminare etc. Voi relata punctual episoade de la evenimentul de ieri, într-o sinteză care să reliefeze evenimentul în sine.
Nu voi atașa articolului înregistrări audio sau video de la eveniment, decât dacă interesul public, așa cum este el prevăzut de legislația în vigoare, o va cere în viitor. Protejarea imaginii elevilor minori reprezintă o prioritate pentru mine în acest moment.
Continuarea pe www.vranceamedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.