După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 februarie 2018

Administrația Trump oferă 260 de milioane de dolari clinicilor care nu efectuează avorturi

Administrația Trump a anunțat un nou program de finanțare sub auspiciile programului de planificare familială denumit Titlul X, care are 260 de milioane de dolari disponibili pentru aplicanții care nu efectuează avorturi, informează site-ul Breitbart.com, potrivit ActiveNews.ro.

Departamentul american de Sănătate și Servicii Umane (HHS) a declarat că a căutat modalități de eficientizare a procesului de solicitare pentru organizațiile interesate. Programele care doresc să aplice pot trimite o cerere care acoperă servicii pe mai multe zone geografice.

„Noi încurajăm toate organizațiile calificate să aplice, în special cele care propun strategii inovatoare, care ar crește numărul de clienți serviți și calitatea serviciilor prestate”, a declarat Secretarul adjunct al Departamentului de Sănătate, doctorul Brett P. Giroir, într-o declarație de presă.
 
„Dorim să ne asigurăm că oferim acces la servicii de calitate de planificare familială pentru toate femeile și bărbații care depind de acest program vital de sănătate publică”, a mai adăugat acesta.

Administrația Trump speră să sprijine proiectele de planificare familială care ar putea include „metode și servicii de planificare familială, inclusiv informații, educație și consiliere legate de planificare familială, preconcepție, contracepție, planificare familială naturală și servicii de infertilitate".

Departamentul american de Sănătate și Servicii Umane declară:

„În special, oportunitatea de finanțare din acest an vizează solicitanții care oferă o gamă largă de servicii de planificare familială și servicii de sănătate aferente, adaptate nevoilor individuale ale clientului și care promovează rezultate optime în domeniul sănătății. După cum s-a subliniat în textul ce descrie programul, "niciunul dintre fondurile alocate sub acest titlu nu va fi folosit în programe în care avortul este o metodă de planificare familială".

Noul program de finanțare cere, de asemenea, solicitanților să „dezvolte politici de monitorizare și raportare" care să asigure că victimele ce rezultă din acte de violență cum ar fi "abuzul asupra copiilor, molestarea copiilor, abuzul sexual, violul, incestul, violența partenerului intim sau traficul de ființe umane" au parte de asistență și protecție legală.Toți membrii personalului din programele de finanțare vor fi obligați să beneficieze de cursuri anuale pentru a putea răspunde acestor situații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.