După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 februarie 2018

✡ Associated Press: Ambasada SUA va fi mutată din Tel Aviv în Ierusalim în luna mai, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea statului Israel

Ambasada SUA va fi mutată din oraşul Tel Aviv în Ierusalim în luna mai, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea statului Israel, afirmă oficiali din cadrul Administraţiei Donald Trump citaţi de site-ul agenţiei Associated Press.

Doi oficiali din cadrul Administraţiei de la Washington au declarat sub protecţia anonimatului pentru agenţia Associated Press că sediul din Ierusalim al ambasadei SUA va fi deschis în mai 2018.
Congresul SUA a fost înştiinţat vineri despre această decizie. Planul privind mutarea ambasadei a fost semnat joi de secretarul de Stat, Rex Tillerson, au declarat sursele citate.
Cei doi oficiali au preferat să facă anunţul sub protecţia anonimatului întrucât nu sunt autorizaţi să discute public despre acest plan.
Statul Israel va marca 70 de ani de la înfiinţare pe 14 mai 2018.
Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat în decembrie 2017 decizia de a considera oraşul Ierusalim drept capitala Israelului şi, implicit, de a muta acolo ambasada SUA. Decizia lui Donald Trump a fost criticată dur de Autoritatea Palestiniană, de Liga Arabă, de numeroase ţări musulmane, de Adunarea Generală ONU, Uniunea Europeană şi Rusia.

Pe fondul criticilor, preşedintele SUA a încercat să îşi nuanţeze poziţia privind statutul Ierusalimului, refuzând să excludă posibilitatea împărţirii oraşului şi explicând că israelienii şi palestinienii trebuie să stabilească frontierele în oraş. Liderul de la Casa Albă a transmis Israelului că pacea necesită "compromisuri dure".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.