După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 februarie 2018

Au firmele româneşti nevoie de experţi în egalitate de şanse femei/bărbaţi? 🔴 Participă şi tu la acest sondaj!

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca firmele de stat si private cu cel putin 50 de salariati vor avea obligatia sa aiba in organigrama de posturi un expert in egalitatea de sanse intre femei si barbati.
Ideologia de gen (gender ideology) afirmă că diferențele între femei și bărbați sunt doar rezultatul unor convenții sociale și de educație. Deci, ar fi posibil să îți ALEGI să fii bărbat sau femeie, fără ca biologia (sexul biologic) să conteze.
Ideologia de gen este complet lipsită de bază științifică și este în contradicție permanentă cu realitatea. Originea teoriei ei stă în radicalizarea principiilor feminismului, ce introduce conceptul de „gen”. A fi femeie, a fi mamă, e considerat acum un rol social învechit, specific unei societăți în care femeia era supusă oprimării de principalul agresor: șovinismul masculin și „societatea patriarhală”.
IDEOLOGIA DE GEN este ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru FEMINITATE și MASCULINITATE. Este o ideologie totalitară și liberticidă care urmărește deconstrucția și remodelarea societății, pentru a obține controlul asupra acesteia.
Participa la sondajul HotNews.ro: Au firmele romanesti nevoie de experti in egalitate de sanse femei/barbati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.