După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 februarie 2018

Bihon.ro: Acuzați că nu vor să înmormânteze un bărbat pe motiv că e penticostal...

Preotul şi Consiliul parohial din Almaşu Mic, acuzaţi că au refuzat înmormântarea unui bărbat pe motiv că e penticostal.

Preotul din Almaşu Mic şi Consiliul bisericesc, acuzaţi că au refuzat să înmormânteze un bărbat în cimitirul satului pe motiv că defunctul este de religie Penticostală. Mai mult, familia bărbatului susţine că preotul le-ar fi pretins suma de 1.500 de lei pentru a fi înmormântat în cimitirul din localitate.
„Unchiul meu a decedat în noaptea de 29/30 ianuarie. Preotul satului, Nicolae Pop, şi Consiliul bisericesc nu doresc să permită înmormântarea acestuia în Cimitirul satului, deoarece unchiul meu a decis să urmeze Biserica Penticostală, iar ei motivează, fără nici o bază legală, că Cimitirul satului este doar pentru credincioșii ortodocsi. Ba mai mult cer suma de 1.500 lei pentru a permite înmormântarea acestuia. Mi se pare o sumă foarte mare, o sumă nejustificată, o sumă pe care nu știu în ce mod au stabilit-o și care este temeiul legal, iar familia defunctului nu are o situație financiară prea strălucită. Vin la dvs. și vă cer sprijinul pentru a mediatiza aceste lucruri absurde. Voi semnala aceste lucruri și Poliției competente teritorial. Nu este posibil așa ceva! Familia îndurerată chiar nu are nevoie în aceste momente de asemenea inepții”, a scris redacţiei Jurnal bihorean/bihon.ro Cătălin Pirici, nepotul defunctului Partenie Timoş.
Continuarea pe www.bihon.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.