După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 februarie 2018

Bogdan Duca 🔴 „Căsătorii” pentru gay, intoleranță pentru creștini...

Îmi scrie un prieten dintr-o insulă autonomă britanică (Jersey, din Canalul Mânecii) în care acum s-au legalizat căsătoriile homosexuale.
Creștinii din insulă nu au făcut opoziție față de lege ci au acceptat ca fiind un drept al homosexualilor de a se ”căsători” cum vor ei. Dar au cerut atât: un amendament de toleranță, care să garanteze că niciun creștin nu va fi obligat prin lege să se facă complice la un păcat moral grav.
Cu alte cuvinte, ca preotul, cântărețul, funcționarul public, florarul, cofetarul, chelnerul, muzicianul care ar fi contactați în vederea participării la organizarea unei astfel de ”nunți” să se poată prevala invocând obiecția de conștiință.
Nenumărate cazuri din SUA, din Canada și de prin alte părți au arătat că mișcarea homosexuală nu dorește drepturi pentru homosexuali ci dorește de fapt dresarea majorității, mai ales a celei creștine.
Avem nenumărate cazuri de cofetari, de florari, de organizatori de nunți din SUA care au fost acuzați de discriminare, amendați și chiar arestați pentru că, fiind creștini, nu au vrut să se facă complici prin asumarea unor contracte pentru torturi de nuntă, aranjamente florare, etc., la un foarte grav păcat moral.
Ce credeți? În mica insulă Jersey, simpla idee de toleranță față de creștini a aprins spiritele. S-a invocat un principiu pe care l-am auzit și îl vom auzi și de acum înainte din partea rețelei de ong-uri care vorbesc de „toleranță”: toleranța se aplică și se va aplica doar unor anumite categorii etnice, sociale, culturale sau sexuale, și ideal se va face prin agresarea valorilor și libertăților celor care nu intră în categoriile de mai sus.
E bolșevism curat: numai clasa muncitoare, se spunea atunci, are dreptul de a conduce dictatorial (dictatura proletariatului) societatea.
E nazism curat: numai anumite categorii etnice, invocând propria istorie mitologizată (naziștii cea de glorie, neofasciștii liberali contemporani pe cea de sclavie și de colonialism) trebuie să aibă dreptul la voce publică, să fie privilegiate față de foștii lor ”opresori”.
E prostie curată: să transformi sexualitatea mai mult sau mai puțin deviantă în scop, cauză și efect al unor schimbări legislative și sociale. De parcă am gândi cu [...], nu cu creierul….
De asta aici, în România, nu trebuie să așteptăm că ceea ce nu a fost posibil în Marea Britanie și în SUA, o negociere a limitelor libertății și a toleranței, va fi posibil în țara asta.
De asta avem nevoie de o Constituție care să protejeze familia. Pentru că nu putem avea încredere în capacitatea de dialog și deschiderea democratică a activiștilor LGBTQWERTY. Și nu numai….
Iar dacă în viitor, prin propria lor convingere, nu prin mecanisme juridice și de lobby bine camuflat, majoritatea românilor vor considera că este firească „căsătoria” homosexuală și creștinismul a devenit desuet, sunt, desigur, liberi, să strângă milioane de semnături, să convingă majoritatea parlamentară și apoi să își valideze printr-un referendum noua filosofie a statului român.
Dar doar așa, democratic. Nu prin decizii subiective de tribunal, jocuri de culise politice și acțiuni de lobby deloc transparente.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.