După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 februarie 2018

✡ Călătorie în Israel 22.02.2018 - 01.03.2018 împreună cu fratele pastor Emanuel Dobrin

Din nou un har special pentru pelerinii români.

Din nou în Țara Sfântă! O echipă de oameni nerăbdători, dorinici să pășească pe urmele Mântuitorului, un vis care a devenit realitate!

59 de oameni, curajoși care au pășit pe pământul Sfânt, în ciuda veștilor și informațiilor trunchiate care se propagă în lume, aici este pace, siguranta și sloganul este: Nu te teme căci Eu sunt cu tine!

Avem un pelerinaj de 8 zile, străbatem Israelul de la un capăt la altul, vizităm multe locuri istorice, semnificative pentru orice cititor al Scripturii. 

Vremea este bună, condițiile de călătorie sunt în siguranță, echipa este una specială. Sunt oameni din Sibiu, Cisnădie și Suceava. Cântăm împreună, ne rugăm și ne mirăm de minunățiile pe care Domnul le-a creat. Multora nu le vine să creadă că sunt pe pământul Sfânt, dar trăiesc o realitate și o experiență unică în viață.
  
Programul parcurs poate fi găsit detaliat pe zile aici: https://goo.gl/AQKJf5
Rugăm să ne vizitați pe Facebook: www.facebook.com/OxentiaTourism
Rugăm să ne vizitați pe Twitter: www.twitter.com/Oxentia_Tourism
Rugăm să ne vizitați pe Youtube: www.youtube.com/user/OxentiaTourism

Va așteptăm cu drag în următoarele călătorii în Israel cu Oxentia Tourism

Cu aleasă prețuire și dragoste în Hristos Yeshua,
Mihail Manole
Manager | Oxentia Tourism 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.