După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 februarie 2018

Carnavalul de la Rio de Janeiro a început cu o nouă controversă iscată de primarul Marcelo Crivella 🔴 Crivella este episcop al uneia dintre cele mai puternice biserici evanghelice din Brazilia, iar anul trecut, în primul an de mandat, el a fost absent la ceremonia de deschidere a carnavalului 🔴 Atitudinea rezervată a lui Marcelo Crivella față de carnaval se află în contrast puternic cu cea pe care a avut-o predecesorul său, Eduardo Paes și mulți alți fosti primari ai orașului...


Carnavalul de la Rio de Janeiro a inceput vineri, primarul Marcelo Crivella starnind din nou controverse, dupa ce, desi a participat la ceremonia de deschidere a evenimentului, spre deosebire de anul trecut, acesta a refuzat sa ii inmaneze personal Regelui Momo cheia orasului, relateaza AFP, citata de News.ro, potrivit HotNews.ro.

Pe treptele din fata primariei, Regele Momo, monarhul obez si jovial care simbolizeaza efervescenta nebuneasca a uneia dintre cele mai mari sarbatori populare de pe planeta, a primit cheia simbolica a orasului de la un subordonat al primarului.

Crivella l-a imbratisat pe Regele Momo si pe restul "familiei regale a carnavalului", dar a evitat sa atinga cheia orasului.

Inainte de ceremonia de deschidere a carnavalului, nu a fost clar daca Marcelo Crivella va fi prezent la eveniment. 

Crivella este episcop al uneia dintre cele mai puternice biserici evanghelice din Brazilia, iar anul trecut, in primul an de mandat, el a fost absent la ceremonia de deschidere a carnavalului. Primarul nu a fost prezent nici la paradele de pe Sambodromo - unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale orasului.

Atitudinea rezervata a lui Marcelo Crivella fata de carnaval se afla in contrast puternic cu cea pe care a avut-o predecesorul sau, Eduardo Paes si multi alti fosti primari ai orasului.

Fanii carnavalului spun despre Crivella ca este impotriva petrecerii din motive religioase si ca este in stare sa strice evenimentul pentru intregul oras.

"Toata lumea stie ca este evanghelic si ca influenta bisericii evanghelice creste mult in Brazilia. Insa, amestecarea politicii cu religia nu este in regula nicaieri in lume", a spus Elizabeth Saar, un sociolog din Brazilia care s-a aflat in fata primariei inainte de ceremonia de deschidere a carnavalului.

Totusi, in Brazilia, milioane de persoane sunt atrase de bisericile evanghelice si de politicienii adepti ai acestei religii, in parte ca reactie la saracie si violenta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.