După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 februarie 2018

Ce crede președintele Donald Trump despre Isus Hristos și despre Biblie? 🔴 E bine de știut că Trump îl caută pe Mike Pence pentru rugăciune. Indiferent unde se află, într-o campanie sau în Biroul Oval, îi cere să se roage. Nu Mike Pence e cel care merge la președinte și îi spune: „Hai să ne rugăm.” 🔴 La Micul dejun de rugăciune național anterior, Trump a vorbit doar de indicele de popularitate, despre Amendamentul Johnson, despre planurile sale. A vorbit doar despre el. A doua oară a vorbit mai puțin despre propria persoană și mai mult despre Dumnezeu...


Ce crede președintele Donald Trump despre Isus Hristos și despre Biblie? Este o chestiune arzătoare pentru mulți. David Brody de la CBN a scris o carte care se intitulează: „Credința lui Donald Trump – O călătorie spirituală”. Mai devreme el a vorbit cu Gary Lane despre credința președintelui și despre modul în care răspunde la critici. Urmăriți interviul.
Cartea se intitulează „Credința lui Donald Trump” și nu sfințenia lui Donald Trump”. Această carte nu ia apărarea lui Donald Trump. Cartea vorbește despre anii ’70, ’80, despre căsătorii și infidelități. Însă, el se află într-o călătorie spirituală și cred că asta este ce aflăm. El se întâlnește cu oameni cu care nu s-a mai întâlnit. El a crescut în biserici prezbiteriene. Acum se întâlnește cu penticostali și începem să vedem roadele. În carte găsim multe povești din culise despre latura sa plină de compasiune și despre cum îl caută pe Mike Pence pentru rugăciune. Indiferent unde se află, într-o campanie sau în Biroul Oval și îi cere să se roage. Nu Mike Pence e cel care merge la președinte și îi spune: „Hai să ne rugăm.” Însă Dumnezeu se descurcă cu curiozitatea. Ce este cel mai important, Dumnezeu îl va judeca pe Donald Trump. El te va judeca pe tine și pe mine. El îi va judeca pe toți.
Cu toții ne aflăm într-o călătorie, nu-i așa? Suntem ființe imperfecte. Cu toții am păcătuit și L-am dezamăgit pe Dumnezeu. Una dintre problemele despre care mi-au vorbit evanghelicii pe care le au cu Donald Trump, deși ei recunosc că se află într-o călătorie spirituală, sunt comentariile răutăcioase pe care le scrie pe Twitter. Ei spun că un creștin nu ar trebui să facă așa ceva.
El vine din New York. Timp de decenii a frecventat cercurile oamenilor de afaceri din New York. El are această mentalitate de bătăuș de pe stradă. În ultimii ani a dat de oameni care îi spun să scrie comentarii mai blânde pe Twitter. Însă e greu să scapi de unele obiceiuri.
Încă nu a învățat să întoarcă și celălalt obraz, dar lucrează la asta.
Două persoane îl influențează cel mai mult pe președinte în acestă călătorie spirituală: Paula White și Mike Pence. Sunt convins de asta. Pentru Donald Trump, Mike Pence e mai mult decât un prieten. El vede că acest bărbat își practică credința în public și nu îi este rușine. Asta prinde la Trump, pentru că lui îi plac oamenii pătimași, iar Mike Pence este pasionat de credință și trăiește conform credinței sale. La fel ca Paula White. Ea e unul dintre favoriții lui Trump. Ea poate intra direct în Biroul Oval sau dacă îl cheamă la telefon, Donald Trump lasă tot și îi răspunde imediat, chiar dacă este ocupat. A notat-o în timpul unui serviciu ținut de ea pe un post de televiziune creștin. Se pare că el se uită la emisiuni creștine.
Cu toții trecem printr-un proces de dezvoltare, nu-i așa? La prânzul cu prezentatorii TV, acum o lună, Donald Trump a spus că în calitate de om de afaceri el nu a avut nevoie de suflet. Nu a fost nevoie de suflet. Era vorba doar de afaceri, de bani. În calitate de președinte, el trebuie să pună suflet. Apoi, ce am văzut la Micul dejun de rugăciune național? Asta a fost interesant.
A fost foarte umil. La Micul dejun de rugăciune național anterior a vorbit doar de indicele de popularitate, despre Amendamentul Johnson, despre planurile sale. A vorbit doar despre el. A doua oară ce a făcut? A vorbit mai puțin despre propria persoană și mai mult despre Dumnezeu. A avut loc o schimbare subtilă din partea lui Donald Trump. De ce? Am scris despre asta în carte, despre ce se întâmplă în culise.
El își aduce aminte că se citea Biblia și se rugau la școală. Care e problema? Acesta e motivul pentru care vedem disprețul față de corectitudinea politică.
Îi plac oamenii pasionali, indiferent ce îi pasionează. Ei sunt pasionați de Dumnezeu. El respectă preoțimea. Îmi aduc aminte de o altă întâmplare descrisă în carte. Darrel Scott, un pastor și un prieten de-al său din Cleveland s-a aflat în aceeași încăpere cu Trump și alți pastori. El a spus despre Donald Trump că se mulțumește cu mai puțin decât cu ceva mai măreț. Trump s-a născut în 1946. Are 71 de ani. El își amintește de acele vremuri în care se îmbrăca elegant la biserică, căci oamenii nu mergeau în sandale și pantaloni lăbărțați. Nu că ar fi vreo problemă cu asta și cu mașina de cafea, dar Donald Trump își amintește de acele vremuri. Acesta e motivul pentru care luptă pentru valorile iudeo-creștine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.