După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 februarie 2018

Manualele școlare din Marea Britanie vor fi actualizate pentru a include în textele lor problemele cuplurilor de același sex

Manualele școale vor fi actualizate pentru a include întrebări legate de cuplurile de același sex, a anunțat una dintre cele mai mari companii de educație din Marea Britanie, scrie ActiveNews.ro.

Compania Pearson, care publică mii de manuale școlare, a declarat că va actualiza toate produsele și resursele sale pentru a se asigura că sunt „inclusiv LGBT”, potrivit telegraph.co.uk.

Un îndrumar pentru școlile secundare, realizat de organizația Stonewall și sponsorizată de Pearson, îi sfătuiește pe profesori cu privire la modul în care pot face programa școlară „mai prietenoasă” pentru elevii gay, bisexuali și transsexuali.

Recomandările includ stabilirea unor întrebări care se referă la cuplurile de același sex în lumea matematicii  și a științei, precum și introducerea vocabularului specific LGBT în lecțiile de limba engleză.

Conform recomandărilor, una dintre întrebări ar putea fi „Două femei ar dori să aibă împreună un copil. Medicul le recomandă să utilizeze fertilizarea in vitro (FIV)?”.

„Ca fiecare tânăr să fie pregătit pentru viață în Marea Britanie, este vital ca programa școlară să prezinte diversitatea deplină a lumii în care trăim”, autorii directivei.

La finele anului trecut, instrucțiunile guvernului pentru directorii insituțiilor de învățământ prevedeau că școlile primare ar trebui să includă în manuale probleme legate de părinții transgender.

Directorii școlilor trebuie să „celebreze” persoanele transgender, să-și încurajeze personalul să-i învețe pe copii cu privire la problemele comunității LGBT și să „asigure vizibilitatea perspectivelor transgender în sala de clasă, se spunea în una dintre instrucțiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.