După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 februarie 2018

Noi detalii despre cazul părinților care au pierdut custodia copilului lor pentru că s-au opus deciziei fetei de a-și schimba sexul 🔴 Părinții au fost condamnați și pentru credința lor creștină, care a jucat un rol substanțial în pierderea custodiei 🔴 Judecătorul acestui caz a solicitat și modificarea legislației astfel încât să permită copiilor să obțină tratamente medicale care modifică genul, indiferent de consimțământul părinților...

Cazul relatat de presa americană este cel  al unor părinți din Ohio, SUA, care s-au angajat într-o luptă cu statul din pricina  terapiei hormonale la care fiica lor va recurge pentru a deveni băiat. Părinții au făcut tot ce s-a putut pentru a-și recupera fiica și  de a interzice tratamentul la care vrea să recurgă,dar nu au avut câștig de cauză, scrie Christian Post, potrivit ActiveNews.ro.

Avocatul părinților a declarat că fata nu este capabilă să ia o astfel de decizie de schimbare a vieții în acest moment și că tratamentul este o chestiune de „viață” sau de „moarte”.

Cu toate astea, judecătorul Sylvia Sieve Hendon a ignorat cererea părinților și a decis să acorde custodia bunicilor fetei din partea mamei, bunci care sunt de acord cu procedura medicală.

Părinții au refuzat, de asemenea, să i se adreseze fetei cu numele ei nou, de sex masculin. Asta în timp ce bunicii au spus că își vor numi nepoata cu numele de băiat și chiar vor lansa o petiție pentru ca statul să fie de acord cu schimbarea oficială a numelui. 

„Bunicii, și nu părinții, vor fi cei care vor ajuta la luarea deciziilor medicale pentru ca copilul să meargă înainte. Dar, înainte ca orice tratament hormonal să fie permis, instanța a dispus ca adolescenta să fie evaluată de un psiholog”.

Judecătorul le-a permis părinților să își viziteze fiica, dar nu mai au nici o putere juridică în ceea ce privește creșterea ei.

Părinții au fost, de asemenea, condamnați pentru credința lor creștină, care a jucat un rol substanțial în pierderea custodiei.

Judecătorul Hendon a solicitat și modificarea legislației astfel încât să permită copiilor să obțină tratamente medicale care modifică genul, indiferent de consimțământul părinților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.