După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 februarie 2018

Samy Tuțac 🔴 Mai bine să ne pedepsească ăștia că am vorbit, decât să ne pedepsească Dumnezeu că n-am vorbit...

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a început implementarea unui proiect intitulat "Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI", a cărui obiectiv principal este "contracararea utilizării abuzive a libertății religioase pentru a genera intoleranță la adresa minorităților și pentru a limita alte drepturi ale omului, inclusiv drepturile persoanelor LGBTI".

Ceea ce nu știe CNCD, sau se face că uită, este faptul că într-o democrație adevărată libertatea religioasă este inalienabilă şi irevocabilă şi nicio altă libertate nu este în siguranţă acolo unde nu există libertate religioasă. Prin implementarea acestui proiect libertatea religioasă și libertatea de conștiință sunt puse din nou în balanță cu antidiscriminarea, iar Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării consideră că ultima este mai importantă. 

De acum, acest organism cu apucături și ideologie nazi-comunistă este gata să sacrifice libertatea religioasă pe altarul unui idol: "sexul". Ni se impune să ne purtăm "corect" din punct de vedere politic. Dacă nu o facem, riscăm marginalizarea. Ni se vor pune etichete, vom fi stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști, sexiști...iar dacă vom milita pentru interzicerea așa numitelor "casătorii homosexuale", ni se va răpi acest drept cetățenesc.

De acum, nu mai putem numi păcatul "păcat" fără să riscăm să fim dați în judecată. Așadar, devine periculos. Dar ar trebui, oare, ca aceasta să ne determine să păstrăm tăcerea? Consider că deși e mult mai confortabil să tăcem, e nu doar preferabil să vorbim, suntem obligați să vorbim. Iar dacă aceste organisme politice de sorginte nazi-comunistă ne vor pedepsi, atunci mai bine să ne pedepsească ăștia că am vorbit, decât să ne pedepsească Dumnezeu că n-am vorbit.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.