După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 februarie 2018

Samy Tuțac 🔴 Ministrul Justiției între "Tudorele fă ceva!" și "Tudorele nu te fă de râs!"...

În timp ce întreaga lume vorbește despre plecarea în veșnicie a evanghelistului Billy Graham, întreaga Românie e "cu sufletul la gură" așteptând cel mai așteptat raport al anului. Presiunile pe Ministrul Justiției sunt maxime, de la disperare - "Tudorele fă ceva", la ironie - "Tudorele nu te fă de râs".

Nu știu dacă faimosul raport al ministrului o va răpune pe Dna de fier a justiției Române, dar văd că guvernanții noștri în loc să-și vadă de guvernare au ales să ne ofere "pâine și circ". Cum pâinea e tot mai scumpă, iar circul e gratis, de o vreme ne dau numai circ.

Nu știu cât de "zguduită" va fi România după ora 18.00 și nici nu știu dacă Ministrul Justiției citește postările mele, dar vreau să-i dau și eu niște sfaturi într-o notă extrem de serioasă, pentru că guvernarea unei țări nu trebuie să fie "pâine și circ", ci "dreptate și adevăr"...

"Vai de cei ce numesc răul bine, și binele rău, întunericul lumină, și lumina întuneric, amărăciunea dulceață, și dulceața amărăciune! Vai de cei ce se cred înțelepți și de cei ce se consideră isteți!" (Isaia‬ ‭5:20-21‬)

"Cumpăna înșelătoare este o urâciune înaintea Domnului, dar greutățile corecte Îi sunt plăcute.
Integritatea celor drepți îi conduce, dar perfidia celor necredincioși îi distruge." (Proverbe‬ ‭11:1, 3‬)

"El ți-a arătat, omule, ce este bine! Și ce altceva cere Domnul de la tine decât să faci dreptate, să iubești îndurarea și să umbli smerit cu Dumnezeul tău?" (Mica‬ ‭6:8‬)

...Poate ajută la ceva...

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.