După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 februarie 2018

Tony Berbece 🔴 La 99 de ani ai săi încă ținea Cuvântul sus și scria editoriale pline de Duh...

A plecat acasă evanghelistul Billy Graham!
Un mare luptător, care a inspirat cel puțin două generații de credincioși în timpul vieții lui și multe altele de acum încolo, o inspirație pentru mii de predicatori și o voce care a chemat întotdeauna la ajutorarea celor în nevoi, a plecat să-l întâlnească pe Regele regilor.

Omul acesta a profitat de poziția în care Dumnezeu l-a pus pentru a ajunge cu Evanghelia la cei mai influenți oameni. Marylin Monroe, Muhamad Ali și mulți alți oameni cunoscuți ai societății au auzit despre Cristos de la el. Fără rușine mergea la cei mai mari și le spunea simplu: “Isus m-a trimis la tine să-ți vorbesc despre El!” Cruciadele lui evanghelistice au umplut stadioane în întreaga lume. Sute de mii de oameni veneau să-i audă mesajul simplu dar plin de putere.
Prin Samaritan’s Purse a dus munca de ajutorare a celor sărmani la nivel global. Milioanele bogaților au ajuns pe mâna unui om care a urât lăcomia. A fost mereu o sursă de încredere pentru toți cei care l-au cunoacut și un consilier spiritual pentru mulți președinți ai Americii.
La 99 de ani ai săi încă ținea Cuvântul sus și scria editoriale pline de Duh, ultimul citit de mine a fost despre familie, în care spunea că nu a avut o căsnicie perfectă dar una cu adevărat minunată.
Doamne, mai ridică oameni ca Billy Graham și aș vrea să fiu și eu unul!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.