După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 februarie 2018

Victor Roncea 🔴 Cine și de ce a organizat mascarada de la Muzeul Țăranului Român

Gay-ii, vor spune unii. Lila Passima, directoarea MȚR, pentru că e lesbiană, vor spune alții. Extremiștii-fundamentaliști-ortodocsi, vor spune, pardon!, au spus deja cei mai mulți „influenceri" ieșiți la scuipat semințe pe câmpul tactic de media.
De la Baconschi, fiul tatălui lui proletcultist, la bugetarul de la TVR Cezar Paul Bădescu, de la Raluca Prună, fiica domnului acela simpatic de la SIE, la alte "rezistente" isterice de pe Facebook și trolli de serviciu puși la rostogolit fake-info pe net. În ce constă "informația" falsă aruncată cu aplomb de "conservele conservatoare"? Că, cică, zice CPB cu aere de militian doct, „în spatele circului de aseară de la MȚR se află cu siguranță Mihai Gheorghiu, director adjunct al muzeului și președinte al putinistei Coaliții pentru Familie". Și dă-i și luptă, cu avânt revoluționar, contra „homofobului" „naționalist-extremist", „simpatizant nazist", „fundamentalist religios", etc, etc, etc... Ce au în comun: până acum, cei numiți, pe Soros și Pleșu (ajuns de la secretar PCR - apud Breban - la președinte vietaș la Fundația Soros din România). Și mai au ceva în comun: nesimțirea. Nesimțirea unui teolog prins cu amantele în parc și în jacuzzi de a da lecții de creștinism, a unei tute învârtite de a da sentințe și a unui ticălos de a pune verdicte. La care se adaugă și fostul director, infatuatul Virgil Nițulescu, un hoț penibil, cu acte în regulă, după cum este demonstrat fără tăgadă pe https://mtrleaks.wordpress.com . Ca să nu mai vorbim de CTP, vajnicul comisar uitat de Sârbu înșurubat adânc pe-un morcov, o fantomă în carne și oase a bolsevismului-leninist. Un fir roșu ii leagă pe toți. Să încercăm să-l descâlcim.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.