După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 martie 2018

Activiștii LGBT târăsc în justiție un mic orașel din SUA care a interzis parada homosexualilor

Un orășel  din statul american Mississippi a refuzat să acorde permisiunea pentru desfășurarea unei parade a homoexualilor , declanșând furia activiștilor LGBT care au amenințat că vor da în judecată autoritățile, scrie ActiveNews.ro.

Consiliul municipal din Starkville a votat luna trecută împotriva unei cereri speciale de a găzdui și a plăti organizarea celei dintâi sărbători a homosexualității pe străzile principale ale orașului.
 
„Dacă ar trebui să se țină ceva pe stradă, nu ar trebui să fie o astfel de manifestare”, a spus unun membru al consiliului municipal, adăugând:„Nu vrem să transformăm orașul într-un oraș al păcatului”. 
Un reprezentant al bisericii misionare a explicat că deși orașelul este unul ospitalier, „orașele fără ziduri sunt ușor de cucerit”, criticând  faptul că organizatorii paradei au cerut „privilegii speciale”.

„Dumnezeu i-a făcut pe Adam și pe Eva”, a amintit reprezentantul bisericii misionare.

Activiștii homosexuali, inclusiv reprezentanții Universității de Stat din Mississippi, au prezentat parada homosexualilor și lesbienelor drept un „eveniment unificator”. 

Respingerea solicitării activiștilor LGBT a dus însă la o adevărată controversă locală și națională. Micul orășel de 28.000 de locuitori, este practic acum divizat în două, iar organizatorii paradei au amenințat că vor da în judecată consiliul local al orașului.

„ Gay Pride” a devenit însă, de-alungul anilor, o manifestare care abundă în obscenități și acțiuni ofensatoare, notează LifeSiteNews. Acțiunile de stradă ale activiștilor LGBT includ adesea dansuri hipersexuale, persoane care sugerează un act sexual, precum și bărbați și femei dezbrăcate. În multe state, autoritățile locale au dreptul de a respinge evenimente care încalcă standardele comunității, însă aceste drepturi locale încep să se restrângă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.