După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 martie 2018

„Am avut o revelaţie religioasă şi mi-am ucis soţia şi copiii“ 🔴 Cine este bărbatul care şi-a ucis întreaga familie după o vizită misterioasă la o mănăstire...

Florin Mircea Buliga, un bărbat din Braşov, era văzut ca un om fără probleme aparente, iar vecinii spun că nu era violent. Motivul crimei nu este cunoscut încă, dar zilele de dinaintea faptei arată că bărbatul a avut un comportament ciudat.

Florin Mircea Buliga are 43 de ani şi până astăzi era perceput ca un normal, inteligent, cu o familie frumoasă şi fără probleme. Cel puţin în aparenţă. În noaptea dintre 26 spre 27 martie 2018 a comis o faptă de care nimeni nu l-ar fi crezut capabil. Şi-a ucis soţia şi cei doi copii cu mai multe lovituri de cuţit în timp ce aceştia dormeau. Fata avea 18 ani, iar fiul - 14. Marţi, 27 martie, la prânz, s-a prezentat la IPJ Braşov, cu hainele pline de sânge, şi s-a predat spunând sec: „Am avut o revelaţie religioasă şi mi-am ucis soţia şi copiii“.

Cum s-a ajuns aici nimeni nu ştie. Florin Mircea Buliga este audiat deja de câteva ore şi anchetatorii încearcă să afle motivul care a dus la tragedie. Nimic din viaţa lui de până cum nu anunţa un astfel de deznodământ. Bărbatul de 43 de ani părea un om împlinit. Vecinii spun că era un om liniştit cu o familie frumoasă şi au rămas şocaţi de cele întâmplate. Oamenii spun că Mircea Buliga era politicos şi că nu au auzit certuri violente în locuinţă până azi noapte. O vecină le-a povestit anchetatorilor că aseară ar fi auzit nişte strigăte, dar nu s-a gândit la nimic rău, crezând că este vorba despre nişte copii care se joacă şi ţipă.

Florin Mircea Buliga avea studii superioare şi, din primele informaţii, nu era o persoană violentă.Surse apropiate anchetei subliniază că nu au fost niciodată plângeri de violenţă domestică legate de ucigaş. Nici probleme financiare nu erau în familie. Cei doi soţi aveau un magazin de produse naturiste, bărbatul era administratorul firmei, iar soţia ţinea contabilitatea. Florin Mircea Buliga era preocupat de tot ceea ce înseamnă o viaţă sănătoasă. Era inginer de meserie, iar angajaţii firmei pe care o administra spun că era ortodox. Aceştia au fost şocaţi la aflarea veştii şi spun că bărbatul se înţelegea bine cu soţie, nu ştiau să fie certuri în familie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.